Nyheter 21. mai 2019

Den nye håndbetjeningen HC40 – Designet med deg i tankene

LINAK® presenterer en helt ny æra for håndbetjening av komfortsengers justeringssystemer – dette har du ikke sett før! En ny serie med håndbetjeninger som har fått navnet HC40, setter en mye mer allsidig standard for sluttbruker-innstillinger og for tilpasning og personalisering av komfortmøbler generelt. Dette er en håndbetjening «designet med deg i tankene».

Designet til den nye håndbetjening HC40 er et resultat av en omfattende brukerundersøkelse. Undersøkelsen identifiserte egenskaper og funksjoner som brukere av komfortsenger virkelig kunne ønske seg. Ved å kombinere brukerundersøkelsen med innsikt i tilpasning på markedet, utviklet og designet vi HC40 – bokstavelig talt med deg i tankene. 

Få bedre tak – se og hold den nye HC40
Brukerne ga klart til uttrykk at de ønsket en brukerbetjening som stod i stil med interiøret på soverommet. Derfor gjorde vi alt vi kunne for å utvikle en serie med brukerbetjeninger som både ser riktig flotte ut og som ligger godt i hånden. HC40 har alle knappene og funksjonene innenfor grepets rekkevidde og har en enkel, intuitiv og taktil navigasjon.

HC40 er faktisk en serie som er designet med deg i tankene.  

Du er unik – forskjellige varianter til forskjellige sengedesign
For å imøtekomme forskjeller i type seng og design, kommer HC40 i to design – HC40 FRAME™ og HC40 TWIST™. Den ene kommer med elegant metallisk ramme og den andre har en vridd form. Begge design kommer i både standard og avansert utgave.

Standardutgaven er for senger hvor «mindre er mer». Vi har laget en brukerbetjening som ikke bare er utviklet for standard sengesystemer – justering av ryggstøtte og ben samt simultankjøring, men som også har en flott design og er kompatibel med dobbelaktuatorer, f.eks. TD4 Standard og TD5 Standard. Her får du et system med massevis av integrerte funksjoner og løftekapasitet på opptil 7000 N.  

Advanced-utgaven av HC40 er laget for å unngå behovet for flere enheter ved sengekanten. Uansett hvor mange motorer, posisjoner eller massasjemuligheter som sengen kan tilby, så vil designen til denne betjeningen være ren og enkel. Den kommer med flere ekstrafunksjoner, f.eks. lystilpasset fargedisplay, stillealarmer med massasje og personlige hilsener. Begge Advanced-utgavene til HC40 er kompatibel med Advances-versjonene av dobbelaktuatorene TD4 og TD5. Resultatet er kompakte og avanserte systemer full av funksjoner og en løftekapasitet på opptil 7000 N.  

Mulighetene som nevnes ovenfor gjør det mulig for produsentene å velge det design som best matcher deres generelle sengedesign og den utgaven som best matcher kundenes ønsker. 

HC40 Standard og Advanced

Få hele historien bak HC40 på temasiden: HC40 – «designet med deg i tankene»

Du er også velkommen til å kontakte din lokale representant for LINAK for mer informasjon. 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.