Kontakt oss her
Nyheter 27. mars 2019

Tilpasningsmuligheter er avgjørende for fremtidens tannlegestoler

Svært tilpasningsbare aktuatorløsninger for jevn og rask bevegelse samt brukertilpasset posisjonsminne, vil bidra til høy effektivitet for tannlegen og høy komfort for pasienten.

Tilpasningsmuligheter er avgjørende for fremtidens tannlegestoler

To pasienter som bruker samme tannlegestol er aldri like, og stolen må derfor kunne tilpasses hver enkelt pasient. Det er flere ting tannleger kan gjøre for å yte best mulig service til hver enkelt pasient – og én av dem er å ha den beste tannlegestolen. Sørger for jevn bevegelse i komfortable mønstre, posisjonerer pasienten optimalt på en rask og effektiv måte, basert på siste nytt innen aktuatorteknologi.

Samarbeid med eksperter på bevegelse
Eksperter på tannpleie og moderne klinikkutstyr forholder seg til mange informasjonskilder og leverandører av innovativ teknologi. Når det gjelder avansert bevegelse ved hjelp av elektriske aktuatorer, har LINAK vært med siden starten. Og det er derfor vi fremdeles er markedsledende. 

Gjennom utrettelig forskning, utvikling og kontinuerlig teknologisk innovasjon har vi skapt raffinert bevegelse basert på informasjon fra profesjonelle tannspesialister. Vi samarbeider derfor ofte med partnere for å endre status quo. Kort sagt ønsker vi å gi tilbake ved å dele av vår kunnskap og banebrytende teknologi. Vi tror det er slik man skaper suksess.

Kvalitet gjennom innovasjon og enestående produksjon
Som en pioner innenfor elektrisk aktuatorteknologi har vi erfaring med å utvikle produksjonsprosesser og maskiner som oppfyller våre egne høye kvalitetsstandarder. LINAK assisteres av dyktige og erfarne leverandører og utvider stadig produksjonskapasiteten i anlegg over hele verden. Det innebærer at uansett hvor din produksjon foregår, kan du stole på grundig testede produkter som alltid er av høy kvalitet. 

LINAK aktuatorløsninger er i fullt samsvar med gjeldende normer og standarder og vil også hjelpe deg med å oppfylle sikkerhetskravene som gjelder i ditt marked. 

Dra fordel av et variert produktsortiment og meget god kundeservice
LINAK er fysisk tilstede i 35 land over hele verden, og vi gjør alt vi kan for å være tilgjengelig for alle våre kunder. Uansett hvor du møter LINAK kan du forvente vårt fulle engasjement. Basert på vårt omfattende produktprogram, enorme erfaring innenfor elektrisk bevegelse samt vår lokale markedsinnsikt, kan du skape den unike og fleksible tannlegestolen som vil hjelpe deg med å ligge i tet i markedet. 

Dersom du vil vite mer om våre produkter, løsninger og tjenester, eller bare ønsker å dra nytte av vår kunnskap, kan du kontakte din lokale representant for LINAK

 
Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss