Kontakt oss her
Nyheter 14. november 2016

Hvorfor du bør tenke ergonomi i produksjonslinjen

Forbedret ergonomi bidrar til å redusere muskelutmattelse og muskel/skjelettlidelser.

Hvorfor du bør tenke ergonomi i produksjonslinjen

Selv om stadig flere roboter og maskiner bistår med vanskelige oppgaver i produksjonslinjen, er det opplagt at mennesker fremdeles er den viktigste ressursen. Derfor er det så viktig med ergonomi i produksjonslinjene, og derfor kan dårlig ergonomi koste et selskap dyrt.

Ifølge det amerikanske arbeidsdepartementet (Department of Labor) er de årlige kostnadene for ergonomirelaterte skader 15-20 milliarder amerikanske dollar. I 2013 resulterte slike skader i 380 600 sykedager, en tredjedel av det totale antallet sykedager. En nylig utført studie av det britiske The Health and Safety Executive viste at over 1 million mennesker rammes årlig av muskel/skjelettlidelser som er et direkte resultat av dårlig designede arbeidsstasjoner.

Tenk ergonomi i produksjonslinjen

På bakgrunn av slik statistikk er det ikke overraskende at det blir stadig viktigere å forske på ergonomi. God ergonomisk design kan styrke de ansattes motivasjon og tilfredshet og til syvende og sist resultere i bedre ytelse og høyere produktivitet.

Vi tilbyr et nesten endeløst utvalg av løftesøyler, aktuatorer, kontrollbokser og betjeninger som har som eneste formål å justere utstyr i en produksjonslinje, slik at det er perfekt tilpasset og forbedrer ergonomien for hver enkelt ansatt.

Resultatet er: Bedre ergonomi, mindre muskel/skjelettlidelser og redusert sykefravær, noe som både selskapet og de ansatte har fordel av. Lær mer om ergonomi i produksjonsanlegg.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.