Kundeerfaring

Samarbeid og fokus på kvalitet gjør hele forskjellen

I over 30 år har den danske produsenten Claus Andersen Rustfri Stål levert produkter av rustfritt stål til flere bransjer. Spesialbygde industrikjøkken er en viktig del av selskapets produksjon, og i 2006 begynte CEO Claus Andersen å tenke på å produsere høydejusterbare kjøkkenbenker. For han var produkter fra LINAK® et opplagt valg.

Claus Andersen er en hardtarbeidende mann. Han sluttet på skolen da han var 16 for å gå i lære som metallarbeider, og i dag leder han et selskap med over 60 ansatte. For Andersen har det alltid handlet om å skape de løsningene som kundene ber om – og derfor er det få av deres produkter til industrikjøkken, som har standarddimensjoner:

”Våre produkter blir tilpasset hvert enkelt kjøkken. Når det gjelder kjøkkenbenker, er spørsmålet ofte hvor mange LINAK aktuatorer vi trenger, noe som er avhengig av lengden på benken."

Claus Andersen setter stor pris på samarbeidet med LINAK:

"Vi er imponert over LINAK og oppfatter det som et meget seriøst selskap. Produkter fra LINAK gir våre egne produkter et ekstra kvalitetsstempel. Jeg er derfor lydhør når LINAK foreslår nye løsninger."

Nye løsninger fra LINAK
I årenes løp har Claus Andersen implementert flere nye løsninger fra LINAK. Han er opptatt av å følge med på utviklingen:

”Det er alltid flott å kunne skape noe nytt og annerledes. Det er viktig for meg å kunne tilby kundene mine nye og bedre løsninger som gjør en forskjell", sier han.

"For eksempel så er vi for tiden i en prosess med å implementere en ny LINAK betjening i produktutvalget vårt.. Det er en betjening som kjøkkenpersonalet kan operere med albuen eller kneet for å justere benken. Det er praktisk når du nettopp har tatt i matvarer. Det er ofte slike små ting som gjør en forskjell".

Dansk tvers igjennom
Det er et viktig poeng for Andersen at LINAK er et dansk selskap:

”Vi er også et dansk selskap. Jeg vil helst unngå å bruke utenlandske produkter i mine kjøkkenbenker – spesielt når prisen for danske produkter er den samme," forklarer han og tilføyer: "LINAK er svært opptatt av kvalitet og har levert utmerkede produkter til oss”.

For mer informasjon om Claus Andersen Rustfri Stål kan du besøke selskapets nettsted: clausandersen.dk

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.