Kontakt oss her
Teknologi og trender

Stille bevegelse gjør det mer behagelig å være i nærheten av utstyret

Løftesøylene i LC3-serien er blant de mest lydsvake på markedet. LC3 har en unik og behagelig lyd, også når den er utsatt for høy belastning. Det gjør den ideell for høydejustering av medisinsk utstyr som brukes i lydsensitive omgivelser.

For dem som betjener medisinsk utstyr, blir lydnivået stadig viktigere. Støy kan skape dårlig arbeidsmiljø og kan forstyrre oppmerksomheten til den som utfører en operasjon eller en undersøkelse. Pasienter som er vant til å bli behandlet i et stille miljø, vil også bli plaget av lyden fra utstyret når en benk eller en stol blir justert til riktig arbeidshøyde eller riktig pasientposisjon. Derfor er lyden viktig.

Hos LINAK® har vi vært opptatt av lydnivå i mange år. Vi lytter til kundenes innspill om dette og revurderer kontinuerlig designet vårt med tanke på et enda mer redusert lydnivå.

Lydnivået er viktig og er ikke en tilfeldig egenskap. Når du lytter til en LC3 som flytter produktet ditt i riktig posisjon, vil du forstå hva vi mener. Under kirurgi eller annen behandling er det viktig å unngå høye lyder som skaper unødig stress hos pasienten.

Den kraftfulle løftesøylen LC3 setter standarden i dagens marked. Du må høre det for virkelig å fatte det. Men videoen nedenfor kan gi deg en liten pekepinn.

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss