Kontakt oss her
Teknologi og trender

Kraft som gir høyere ytelse, sikkerhet og komfort

I noen situasjoner er det den tilgjengelige kraften som definerer hvor høy grad av ytelse utstyret har. LC elektriske løftesøyler er en serie av kraftfulle LINAK® produkter som gir pålitelig løfte-, skyve- eller trekkebevegelse til helseutstyr som må ha høy ytelse.

Innenfor helsesektoren må utstyr som operasjonsbord, røntgenutstyr og annet avansert utstyr ha et overskudd av kraft for å kunne løfte tungt i høy hastighet. Det er helt nødvendig for effektiviteten, ergonomien og pasientkomforten.

LC-serien fra LINAK® omfatter løftesøyler som har høy ytelse og som skaper kraftfull skyve- eller trekkebevegelse. Ett av medlemmene i "LC-familien" – LC3 – ble utviklet for å gi rask og kraftfull, vertikal løftekraft til sofistikert medisinsk utstyr, som operasjonsbord og røntgenutstyr. Når man kombinerer kontrollboksen CO71 (350 W) med løftesøylen LC3 i et system, kan LC3 flytte nesten alt – og den gjør det raskt; med en maksimalhastighet på 18,0 mm/s for varianten på 6000 N og 29,0 mm/s for varianten på 4000 N.

Den finnes i 2-delt og 3-delt variant, samt i ekstra kraftige varianter. Hvilken du har behov for, avhenger av bruksområdet. Alle har en trekkraft på 4000 N, mens skyvkraften er opptil 4000 N, 5000 N eller 6000 N. Med en sikkerhetsfaktor på 5 i både skyv- og trekkfase er LC3 en ekstremt solid og stabil løftesøyle som er ideell for kirurgi- og undersøkelsesutstyr, der den minste bevegelse utgjør mye.

Du vil oppleve pålitelighet, stabilitet og høy ytelse – hver gang og hver dag.


Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.