Kontakt oss her
Teknologi og trender

Løftesøyler for mange formål og et bredt spekter av bruksområder

Serien LC løftesøyler fra LINAK® har utallige bruksområder. Den grunnleggende aktuatorteknologien er utprøvd, testet og kontinuerlig utviklet gjennom fire tiår, og det tidløse designet gjør at løftesøylene er egnet i praktisk alle situasjoner. Og det er ikke alt.

De finnes i 2-delt og 3-delt variant og har en skyvekraft på opptil 6000 N og en trekkraft på opptil 4000 N. De fungerer like bra oppned eller med tung perifer belastning. LINAK® løftesøyler har minst IPX4-klassifisering og tåler derfor vannsprut. Det finnes imidlertid varianter som har IPX6-klassifisering og som tåler kraftige vannstråler.

LINAK LC løftesøyler kan derfor brukes i et bredt spekter av helseutstyr – fra enkle hevestoler til avansert medisinsk utstyr, som operasjonsbord og røntgenutstyr. Spesielt løftesøylen LC3 kan brukes til et bredt spekter av mer avansert utstyr – C-arm, behandlingsstoler, tannlegestoler, mammografiutstyr eller oftalmologiske apparater.

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor akkurat denne serien har blitt så populær. I tillegg til at LC løftesøyler er holdbare og har mange funksjoner, er de enkle å montere, har flere muligheter for kabelhåndtering, små innbyggingsdimensjoner og er enkle å integrere med OpenBus™ systemer.

Se på videoen nedenfor og bli inspirert.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss