Teknologi og trender

LINAK – mer enn bare en leverandør

Det finnes et sted der du kan få alt du trenger til ditt justerbare helseutstyr. Det er et senter for rådgivning, support, kunnskap og teknologiske ferdigheter, og der finner du det bredeste produktutvalget på markedet. Og det beste av alt er at dette stedet har du tilgang til hvor du enn er i verden.

Se for deg å samarbeide med en leverandør som ikke bare leverer de beste delene, men som også forstår markedstrendene og hvilke behov de skaper. Eller at du har en samarbeidspartner som hjelper deg med å finne den beste løsningen – standard eller avansert?  Velg en produsent som designer, utvikler og bygger fullstendige systemer for elektrisk bevegelse og som tilbyr lokal support over hele verden. Og opplev gleden ved å samarbeide med en markedspioner som har mer enn 35 års erfaring og en omfattende produktportefølje av grundig testede produkter av høy kvalitet.

Dette er LINAK®. Vi er alt det!

Fleksible systemløsninger for individuelle behov
LINAK har en omfattende produktportefølje. Det er ingen tilfeldighet. På bakgrunn av mange års erfaring vet vi at det ikke finnes to identiske løsninger. Når det gjelder avansert medisinsk utstyr, tilbyr LINAK et bredt spekter av systemløsninger som innebærer kompleks bevegelse, presis og intuitiv kontroll og en rekke verdiøkende funksjoner. Alt dette gjør det mulig for deg å designe akkurat det utstyret du trenger - og alt fra bare én leverandør av elektrisk bevegelse.

LINAK er en verdensomfattende "one-stop-shop"
I flere tiår har nøkkelen til vår suksess vært at vi lytter til kundene våre. Vi er mer enn en produktleverandør. Vi tilbyr oss å samarbeide med deg under utviklingen, testingen og integreringen av produktet. Vi har mer enn 30 lokale kontorer over hele verden, som tilbyr kontinuerlig support og service – også etter at prosjektet er implementert. Når du velger LINAK som partner, bygger løsningene dine på flere tiår med erfaring og dedikert know-how.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.