Teknologi og trender

Kabelhåndtering – forbedret design og enklere installering og rengjøring

Uavhengig av om du installerer bevegelse i kirurgistoler, røntgenstoler eller annet avansert medisinsk utstyr, gir en godt designet kabelhåndtering en rekke fordeler og den er en forutsetning for en god løsning.

LC løftesøyler fra LINAK® har en gjennomtenkt kabelhåndtering. Smart kabelhåndtering gjør montering og installering mye enklere. Når kablene er inne i løftesøylen, er den dessuten mye enklere å rengjøre. Skjulte kabler bidrar faktisk til å redusere bakterienivået, noe som er svært viktig på sykehus og i andre behandlingsmiljøer. Og sist, men ikke minst; kabelhåndteringen gjør produktet ditt enda mer elegant.

Kablene til LC3 – 2-delt eller 3-delt – synes bare der produktet er koblet til andre produkter eller til strømnettet. Dette har ingen negativ innvirkning på systemets fleksibilitet eller på din designfrihet – heller tvert imot.

Med opptil to kabler gjennom løftesøylen og flere ulike topp- og bunnplater kan løftesøylen tilpasses forskjellige typer design. Med LC3 kan du faktisk velge mellom mer enn 30 kabelkombinasjoner, inkludert strømkabel, kabel til håndbetjening, motorkabel og jordet profil.

Enkel, rask, elegant og lett å rengjøre!

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.