Kontakt oss her
Teknologi og trender

Høyt bøyemoment øker utstyrets stabilitet

Høy perifer belastning kan være et sikkerhetsproblem dersom utstyret ditt ikke er bygd for å takle det. Med LINAK® løftesøyler fra LC-serien behøver du ikke bekymre deg. De er designet og bygd med tanke på ekstra stabilitet og jevn justering.

Stabilitet og høy styrke er absolutte krav til de fleste typer sofistikert medisinsk utstyr. Dersom for eksempel et operasjonsbord har høyere belastning på den ene siden eller vektbalansen i et røntgenapparat blir endret, må likevel løftesøylen som hever utstyret, bevege seg jevnt og upåvirket.

Dette krever ikke bare høy kraft – det krever også høyt bøyemoment. LINAK® løftesøyle LC3 har begge deler. Det var det som var i fokus under design- og utviklingsprosessen.

Med denne løftesøylen kan du tilby justeringsløsninger som kan takle høy perifer belastning og som likevel løfter stabilt og pålitelig.

Vi tilbyr LC3 i to varianter som passer til forskjellige bruksområder.

Den 2-delte varianten har et ekstremt høyt dynamisk bøyemoment (opptil 2100 Nm). Det gjør den ideell for utstyr med C-arm, der vektbalansen endres etter som utstyret beveger seg.

Den 3-delte varianten er designet for en kombinasjon av kraft og høy hastighet. Bøyemomentet er likevel høyt (dynamisk opptil 1400 Nm), men den ekstra høye skyvekraften (6000 N) gjør at du kan tilby de stødige og mest stabile operasjonsbordene, røntgenbenkene eller behandlingsbenkene på markedet.

LC3 gir solid, stabilt og sikkert utstyr uansett belastning.

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss