Kontakt oss her
Teknologi og trender

Høyere effektivitet med enklere posisjonering av utstyret

Presisjon og jevn bevegelse er ofte definerende faktorer for justerbart utstyr som brukes innenfor helsesektoren – spesielt når det gjelder avansert medisinsk utstyr. De kraftfulle løftesøylene i LC-serien bidrar til høyere effektivitet innenfor en rekke bruksområder – og dette er hvorfor.

Noen produsenter har behov for hele spekteret av aktuatorteknologi fra LINAK®. Disse produsentene er spesialister på avanserte bruksområder eller utstyr der komplekse bevegelsesmønstre er nødvendige for å oppnå effektiv drift av utstyret – både i klinikker og på sykehus.

Tannlegestolstoler og kirurgistoler er eksempler på utstyr som trenger komplekse bevegelsesmønstre, mange minneposisjoner og nok kraft til å fungere upåvirket av tung belastning.

Løftesøylen LC3 er designet for dette. Den har avanserte minneposisjoner som gjør det enklere å posisjonere utstyret. Med bare ett knappetrykk kan utstyret flyttes til riktig posisjon i én jevn bevegelse. Det gjør at legen, terapeuten eller pleieren bruker kortere tid på selve betjeningen av utstyret.

Dersom du har et LINAK OpenBus™-system kan du velge mellom flere minneposisjoner og en rekke forskjellige bevegelsesmønstre. Alt som er nevnt ovenfor, er viktige faktorer for helsepersonell, som må kunne stole på utstyret for å kunne utføre best mulig og mest mulig effektiv kirurgi eller behandling.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss