Kontakt oss her
Teknologi og trender

Allsidige løftesøyler som lar deg beholde designmulighetene

Gjennom fire tiår har kunnskap og erfaring resultert i fleksible bevegelsessystemer og -løsninger som lar kundene dine designe det produktet de vil ha. I dag kan LINAK® tilby aktuatorløsninger for praktisk talt alle bruksområder innenfor helsesektoren.

Designfrihet er viktig privilegium som mange av kundene til LINAK® er opptatt av å beholde. Derfor tilbyr vi et så omfattende produktutvalg, fullt av allsidige aktuatorer, kontrollbokser og løsninger som passer for nesten alle typer helseutstyr du kan tenke deg.

Serien LC løftesøyler er et annet eksempel på hvor viktig fleksibilitet er for LINAK ved design og utvikling av nye produkter. Rundt våre LC løftesøyler kan du bygge systemer med kompleks bevegelse, presis og intuitiv kontroll og en rekke verdiøkende funksjoner. Løftesøylene sklir diskret inn i ditt design.

LINAK løftesøyle LC3 ble utviklet med tanke på tunge, vertikale løft. Den er også det optimale valg når bruksområdet krever flere bevegelser eller bevegelsmønstre. Operasjonsbord trenger for eksempel ofte horisontal tilt eller glidefunksjon.

Med LC3 kan du montere en aktuator på siden til løftesøylen. Det gir større fleksibilitet i designfasen dersom det er behov for tilbehør eller flere bevegelser. Det kan være montert produkter på alle fire sider av LC3 – og gjerne samtidig.

Kort sagt får du alle fordelene og et flott design – uten at du må gå på akkord med ditt eget design.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.