System

Inline søylesystemer

LINAK inline søylesystemer betyr jevn bevegelse og enkel justering – på den aller stiligste måten

Inline søylesystemer for bord og arbeidsstasjoner
Et inline system er det perfekte valget dersom det viktigste for deg er å integrere høydejustering i bordets nåværende design. Det diskret designet uten motorkapsling passer perfekt til en eksisterende bordportefølje med faste eller manuelt justerte søyler.

Flere å velge blant fra inline-familien
Søylene DL2, DL4S, DL12, DL14 og DL17 blir ofte kalt inline-familien. De finnes i forskjellige former - rund, rektangulær og med mykt avrundede kanter – for større designfrihet. Inline-familien kjennetegnes ved sitt slanke design og en rekke standardfunksjoner.

Hvilken søyle du bør velge, avhenger av hvilke designbehov du har. For eksempel:
  • DL12 kan være et opplagt valg dersom du foretrekker et slankt, rektangulært design som gir en strømlinjeformet silhuett. Den er pen å se på, med usynlige glideputer og minimal avstand mellom profilene. DL12 har PIEZO™ og PVC-Free™ som standard.
  • DL14 er det optimale valget dersom du ønsker et slankt, rundt design med et stort justeringsområde. DL14 har PIEZO™ og PVC-Free™ som standard.
  • DL17 har et elegant, kvadratisk design, minimal avstand mellom profilene, usynlige glideputer og PIEZO™ og PVC-Free™ som standard.
  • DL4S er for dem som foretrekker mykt avrundede kanter og et stort justeringsområde. DL4S er også et PVC-fritt produkt.
  • Med sitt stødige design og muligheten for å integrere kontrollboksen, er søylen DL2 ideell for bord med ett ben.
Enkel å kombinere med Plug & Play™-systemer
Aktuatorsystemer for innbygging er ekte systemer der alt passer sammen – det er ganske enkelt Plug & Play. Det betyr at søylene er kompatible med alle kontrollbokser og betjeninger. Det er bare å montere og tilkoble, så er alt klart. Du har mange alternativer for elegant oppstilling.
LINAK DESKLINE toppmoderne produksjon play-icon

LINAK DESKLINE toppmoderne produksjon

Filer

DESKLINE produktoversikt

Om du gjør alle benker, bord eller disker som mennesker arbeider bak, høydejusterbare ved bruk av en elektrisk aktuatorløsning, så er det den fleksible måten å oppnå et konkurransefortrinn og styrke forretningen din på.

DESKLINE kvalitet teller

Vi bruker komponenter av høy kvalitet, toppmoderne produksjon og de strengeste teststandardene innenfor bransjen for å oppnå utmerket kvalitet.

DL2 Datablad

Se databladet som nettbrosjyre eller last ned PDF.

DL4S Datablad

Se databladet som nettbrosjyre eller last ned PDF.

DL12 Datablad

Se databladet som nettbrosjyre eller last ned PDF.

DL14 Datablad

Se databladet som nettbrosjyre eller last ned PDF.

DL17 Datablad

Se databladet som nettbrosjyre eller last ned PDF.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi er ikke orakler. Men vi er eksperter på aktuatorteknologi. Så innenfor det området kan du spørre oss om hva som helst.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.