Kontakt oss her
Nyheter 22. mars 2024

Alle gode ting er tre! Betjeningspanel DPI vinner igjen

Denne gangen er det prestisjefylte iF Design Awards 2024 som har hedret arbeidet vårt med en designpris. Det gjør oss ekstra stolte, fordi LINAK er like opptatt av design som vi er av å skape funksjonelle produkter.

LINAK betjeningspanel DPI med designpriser: Red Dot-logo, iF Design Award og German Innovation Award

Da vi designet den nye serien av DPI betjeningspaneler, visste vi at vi hadde skapt noe spesielt – noe som kundene våre og brukerne deres ville sette pris på. Når ingeniørkunst og design møtes i en så innovativ og elegant design – når form og funksjon er i harmoni – føles det bare "riktig".

Derfor er det spesielt gledelig når uavhengige organisasjoner, som Red Dot og German Innovation Awards, deler vår entusiasme. Disse prisene er et bevis på det arbeidet vi har lagt ned i produktene våre.

 

En pris for design

Denne gangen har LINAK® betjeningspanel DPI blitt tildelt 2024 iF Design Award for strømlinjeformet design, innebygget kollisjonssikring og intuitiv bruk.

LINAK betjeningspanel DPI på en bordplate og iF Design Award 2024-merket
 
Vi har skapt en ny, slank og elegant design uten tradisjonelle funksjonsknapper på betjeningspanelet. Enkelt forklart er knappene på et tradisjonelt betjeningspanel alltid et kompromiss; de er sjelden intuitive for brukerne og de kompliserer design og teknikk, og derfor bestemte vi oss for å flytte disse avanserte funksjonene til en app.
Nicki Pedersen, produktsjef for innovasjon og design i LINAK.

Hvert år deltar rundt 11 000 design i iF DESIGN AWARD. De beste designene fra bedrifter og studioer fra over 100 land konkurrerer om en rekke priser.

 

Kan huke av for alt

iF Design Awards er basert på kriterier for konsept, form og funksjon, differensiering og innvirkning. For DPI betjeningspanel kan vi huke av for alt. Med DPI er strømlinjeformet design og intuitiv brukeropplevelse kombinert med vippebryter og innebygd kollisjonssikring. Dette alt-i-ett-produktet bringer innovasjon og eleganse til høydejusterbare kontorbord.


Intuitiv og brukervennlig

 

DPI er det første betjeningspanelet med innebygd antikollisjonsteknologi, som beskytter bord og gjenstander mot potensiell kollisjon og skade. Denne integrasjonen betyr at det ikke er behov for annen kollisjonssikring, og det blir færre kabler.

I kombinasjon med appen "Desk Connect" gir DPI en god og fleksibel brukeropplevelse, med full kontroll over funksjonene til bordet.

 

Fremtidsrettet

Når vi designer et nytt produkt, tenker vi alltid fremover og vurderer hvilken innvirkning det nye produktet vil ha på produsentene, kundene deres og til syvende og sist verden rundt oss.

 

Vi hadde som mål å sette en ny markedsstandard og å tilføre verdi gjennom hele verdikjeden – og tildelingen av enda en pris bekrefter at vi beveger oss i riktig retning:

Bordprodusenter drar fordel av et ett-i-alt-produkt med færre deler, noe som gir bedre logistikk og enklere montering. Bare Plug & Play!

Borddesignere drar fordel av et elegant design som matcher utseendet til mange bord – fra standard til premium.

Bordeiere og -brukere drar fordel av en ergonomisk arbeidsplass. Brukeren kan justere bordet uten å ta øynene fra skjermen. Bordeiere får et bord som er beskyttet mot skader og har lengre levetid.

 

Besøk produktsidene for å finne ut mer om serien med DPI betjeningspaneler: DPI1K og DPI1C med display)

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss