Kontakt oss her
Nyheter 9. mai 2023

Serien betjeningspanel DPI fra LINAK – mer enn det du ser

Strømlinjeformet design, intuitiv bruk og innebygd antikollisjonssensor, alt i ett betjeningspanel. LINAK serie betjeningspanel DPI for sitte/stå-bord tar innovasjon og bordbeskyttelse til et nytt nivå.

 

Strømlinjeformet design

Den nye serien betjeningspanel DPI har et moderne design og er utformet for å heve utseendet til ethvert sitte/stå-bord. DPI er tilgjengelig i to varianter, en enkel opp/ned-versjon og en avansert versjon med display, og gir designere og produsenter fleksibilitet til å matche det ideelle betjeningspanelet med sitt utvalg av sitte/stå-bord.

Vi har jobbet utrettelig for å skape et moderne design som gir den rette balansen mellom god form og funksjon og som hjelper kundene våre med å fremstille bord som ser bedre ut og er mer brukervennlige. Vi mener at vår nye serie betjeningspanel DPI virkelig oppfyller kundenes krav.

LINAK betjeningspanel DPI1C med display som betjenes intuitivt ved hjelp av vippebryteren, som er elegant montert på bordplaten til et sitte/stå-bord.
 

Den smale profilen og de avrundende kantene gjør at den nye serien betjeningspanel DPI hever utseendet til ethvert moderne sitte/stå-bord, og den minimalistiske elegansen vil tåle tidens tann. Sluttbrukeren vil like det iøynefallende designet og vil dra nytte av den ergonomiske formen.

 

Innebygd antikollisjonssensor

Den mest påfallende funksjonen ved serien DPI er den som ikke kan ses: Betjeningspanel DPI har en innebygd antikollisjonssensor som beskytter bordet på en på en ny og smart måte.

Sensoren registrerer selv den minste motstand mot bordplaten – uansett om bordet heves eller senkes. Når en motstand registreres, stanses bevegelsen og justeres i motsatt retning for å begrense kollisjonen og unngå skade på bordet og gjenstanden det støter mot.

Ved å integrere en antikollisjonssensor i betjeningspanel DPI lar vi kunden slippe å måtte tenke på en ekstern antikollisjonssensor, men vi har også forbedret kabelhåndteringen og logistikken fordi det trengs færre deler.

LINAK DPI1K og DPI1C: betjeningspanel med innebygd antikollisjonssensor – beskytter sitte/stå-bordet
 
 

Intuitiv sluttbrukeropplevelse

Den innovative vippebryteren på serien betjeningspanel DPI kan vippes forsiktig opp eller ned for å få bordet til å bevege seg umiddelbart. Å skifte stilling fra sittende til stående (eller omvendt) blir både enkelt og intuitivt, og det kan gjøres uten å måtte ta øynene fra skjermen.

Velg DPI med display for å få tilgang til avanserte funksjoner. Last ned Desk Connect™ app gratis, par den med DPl og følg appens intuitive oppstartsprosess for å sette opp funksjoner som favorittposisjoner for sittende og stående stilling, automatisk justering og mye mer.

Serien DPI er kompatibel med alle LINAK DESKLINE ® systemer som kan brukes med kontrollboks CBD6S og/eller DL IC systemer. Bare Plug & Play!

LINAK betjeningspanel DPI1C i et rent, strømlinjeformet design – med den tilhørende appen Desk Connect™.
 

Lær mer om vårt brede utvalg av betjeningspaneler for sitte/stå-bord og våre elektriske løftesøyler for høydejusterbare kontorbord og arbeidsstasjoner.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss