Nyheter 18. mars 2021

Nye kompakte bordrammer – bringer ergonomien til det minste kontoret

Den nye Desk Frame 1 Compact gir større muligheter der plassen er begrenset, takket være det kompakte designet. Det nye medlemmet i serien Desk Frame 1 kan brukes til bordplater fra 1 meter og er en perfekt løsning for både hjemmekontor og arbeidsplasser med begrenset plass, som kiosker, hotellobbyer, biblioteker og noen utdanningsinstitusjoner.

LINAK kompakte bordrammer

LINAK kompakte bordrammer

LINAK kompakte bordrammer

 

De samme fordelene, men nye dimensjoner

Desk Frame 1 Adjustable Compact (som passer til bordplater fra 100 til 130 cm) er en mer kompakt variant som passer på de fleste hjemmekontor og gir arbeidsgiverne mulighet til å tilby samme grad av ergonomisk komfort til ansatte som jobber hjemmefra.

Desk Frame 1 gjør det enkelt for deg og kundene dine å skape den perfekte bordløsningen som enhver sluttbruker vil sette pris på, og bidrar til å forbedre arbeidsforholdene og helsen både til dem som jobber på kontor og dem som jobber hjemmefra.

LINAK kompakte bordrammer
 
 

Spor den, pakk den ut og få et forsprang

Desk Frame 1 har kort leveringstid, er enkel å montere og lar deg utnytte mulighetene som dagens skiftende marked byr på. Designfleksibilitet og ergonomi er viktig i en verden der hjemmekontor blir stadig vanligere.

Selskaper oppdager at de ikke bare har en forpliktelse overfor arbeidsforholdene til de ansatte når de er på kontoret, men at de også har et økende ansvar for dem som arbeider hjemmefra. Jo mer tid de tilbringer i et utilfredsstillende arbeidsmiljø hjemme, desto større er risikoen for langsiktige helseproblemer. Bedriftene må derfor finne løsninger som innebærer mer ergonomiske kontormøbler for de ansatte.

 

Desk Frame 1 Compact – perfekt for hjemmekontoret

Desk Frame 1 Compact er rask og enkel å implementere og er en perfekt bordløsning i det voksende hjemmekontor-markedet - uten å gå på kompromiss med design eller kvalitet.

Du kan levere samme opplevelse til kundene som de er vant med fra arbeidsplassen – men med dimensjoner som passer på hjemmekontoret.

LINAK kompakte bordrammer
 

Fleksibel rammeløsning for bord

Varianten Compact er basert på det velkjente konseptet DF1  og kan brukes sammen med de fleste produkter i DESKLINE-porteføljen, slik at du kan skape dine egne, unike, høydejusterbare bord.

Prøv å kombinere en LINAK Kick & Click™ toppramme, en DESKLIFT™ SetPack (inneholder to løftesøyler, en kontrollboks, et betjeningspanel og kabler) og et sett med DESKLIFT™ Feet. Alt du må gjøre for å skape ditt eget design er å velge en bordplate. Mulighetene er praktisk talt uendelige.

Med den nye varianten Compact består nå det utvidede utvalget av Kick & Click topprammer av:

  • NEW Kick & Click Adjustable Compact: Passer bord fra 1000 mm til 1300 mm
  • Kick & Click Adjustable Standard: Passer bord fra 1400 mm til 2000 mm
  • Kick & Click Fixed Passer bord fra 1200 mm
LINAK kompakte bordrammer
 
 

Vi vil alltid støtte deg

Med LINAK som partner får du support i verdensklasse og bransjeledende kvalitet. Med 30 lokale salgskontorer kjenner vi markedet ditt og kan tilby ekspertise basert på global erfaring, som gjør bedriften din trendriktig og konkurransedyktig. Kontakt din lokale representant for LINAKher.

 

Desk Frame 1 brosjyre
Opplev helrammekonseptet LINAK Desk Frame 1 - alt du trenger for å bygge ditt eget elektriske sitte/stå-bord. Det består av tre sett: Kick & Click™ (toppramme), DL SetPack (inneholder søyler, et betjeningspanel, en kontrollboks og kabler) og DL Feet.

Nettbrosjyre

 
 

 
Ta med deg ergonomien hjem fra kontoret

Ta med deg ergonomien hjem fra kontoret!
I vår nye hverdag har mange flyttet seg fra kontorbordet til kjøkkenbordet. Og selv om den globale utviklingen skulle la oss gå tilbake til kontoret, har hjemmekontoret definitivt kommet for å bli. Dr. Mark Benden og Martha Parker ved Texas A&M University Ergo Center har mange gode råd til alle som skal jobbe hjemme nå og i tiden fremover.
Les mer...

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.