Nyheter 29. januar 2021

Håndbetjening HC40 vant PLUS X AWARD

Den nye og smarte måten å justere en seng på. Et elegant og sofistikert design, med fantastisk brukervennlighet og funksjonalitet. Håndbetjeningene HC40 FRAME™ Advanced og HC40 TWIST™ fra LINAK vant PLUS X AWARD på grunn av dette.

Tildelt pris for et innovativt produkt

Med håndbetjening HC40 justerer du en elektrisk seng eller et polstret møbel - smart, enkelt og ergonomisk.

HC40 har mange spesielle funksjoner: I tillegg til å styre sengen kan kundene lagre favorittposisjonene sine eller bruke massasjefunksjonen. Og ved å riste på håndbetjeningen kan de slå den integrerte lommelykten på eller av.

Den ergonomiske formen og det behagelige grepet gjør den også unik. Håndbetjeningene ligger meget godt i hånden - og det liker alle kunder.

Vi spurte faktisk kundene hva slags håndbetjening de ville like og hvilke funksjoner de mente var viktige. Vi lyttet til kundene og ga dem: Løsninger av høy kvalitet og med et tydelig design, som er brukervennlige og har høy funksjonalitet. Resultatet ble produktene HC40 FRAME™ og TWIST™ Advanced - designorienterte, ergonomiske og funksjonelle. Det var et behov i markedet – og produktene ble skapt for markedet: for å gi kunden en justerbar seng med det lille ekstra.

Innovasjonspris for de beste produktene

Med en internasjonal og uavhengig jury som består av eksperter fra 25 bransjer, 23 dyktige, strategiske partnere og mer enn 600 deltakende internasjonale varemerker, er Plus X Award i dag en globalt anerkjent innovasjonspris for teknologi, sport og livsstil. Produkter som har minst én "Plus X"-faktor får godkjenningen Plus X Award Seal of Approval.

HC40 håndbetjening vant priser i fire kategorier:

  • Høy kvalitet
  • Design
  • Brukervennlighet
  • Funksjonalitet
 

 
HC40 FRAME Advanced 

HC40 FRAME™ Advanced

En multifunksjonell, trådløs håndbetjening for moderne komfortsenger, som kan tilpasses etter individuelle behov. Den er karakterisert ved sitt tydelige skandinaviske design og et adaptivt display.

Les mer

 
 
HC40 TWIST Advanced

HC40 TWIST™ Advanced

En elegant, multifunksjonell, justerbar, trådløs håndbetjening for moderne komfortsenger. Det dristige designet og displayet er basert på resultatet fra en omfattende brukerundersøkelse.

Les mer

 

Designet med deg i tankene

Du får all tilgjengelig informasjon om HC40-serien på ett sted.

Gå til siden

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.