Kontakt oss her
Nyheter 1. desember 2020

Våger vi å si det… årets mest spennende nyhet når det gjelder pasientløftere

Den nye generasjonen av LIFT systemer fra LINAK tar ytelse til neste nivå. De er fullstendig omdesignet med tanke på enkelhet og brukervennlighet, og funksjonalitet har aldri sett så elegant ut. Produktserien LIFT har et enkelt, kompakt og rent design.

LINAK LIFT50™ - Sykepleier

Den nye LIFT™-løsningen – hever profilen til ditt nye prosjekt.

Designet for å heve profilen til din neste pasientløfter

Design er mer enn et flott utseende. Det handler om å hjelpe deg med å skape produkter som er enkle å rengjøre, forstå og interagere med. For oss er design meningsløst uten et "human touch". Velkommen til serien LIFT™, designet med omsorg for pleierne.

Enkel og funksjonell

Ergonomisk designet for å gjøre daglige oppgaver mindre fysisk utfordrende og stressende. Med sitt strømlinjeformede utseende og praktiske, brukervennlige grensesnitt gjør den nye serien LIFT™ rett og slett livet til brukerne mindre komplisert.

Sikkerhet gjennom beskyttelse

God hygiene er avgjørende for å redusere infeksjonsrisikoen. Sykehus og pleiehjem trenger løsninger som kan hjelpe dem nå og i fremtiden. For å hjelpe kundene dine i vår felles kamp mot bakterier, kan du nå designe pasientløftere som tåler svært våte forhold. Serien LIFT™ har klassifikasjonen IPX6 og takler kraftige vannstråler fra en hvilken som helst retning.

LINAK LIFT50™
 

Turbo-boost

Tiden er verdifull for travle pleiere, og det beste er at de bruker tiden på pasientene og ikke på å flytte pasientløftere i riktig posisjon. Derfor har vi inkorporert en turbo-boost-funksjon som gjør arbeidsflyten bedre, uten at det går på bekostning av sikkerheten.

Klar for morgendagens kommunikasjonsmuligheter

På-stedet-programmering av ditt neste produkt. Med SoftCon2™ kan du samarbeide på avstand med en tekniker fra LINAK®, som fininnstiller og tilpasser programvaren din i sanntid, samtidig som du ser og tester resultatet på verkstedet eller laboratoriet ditt. Og med trådløs kontroll og Bluetooth® for senere datautveksling og service, er du klar for neste steg på din digitale reise.

Ligg foran i utviklingen

I en verden i rask endring må du gjøre raske fremskritt for å ligge foran i utviklingen. Som den første og største leverandøren av aktuatorsystemer har LINAK mange års erfaring og ekspertise i å gjøre nettopp: raske fremskritt. Våre verdiøkende løsninger forbereder kundene våre på morgendagens utfordringer. Opplev fleksible og innovative systemer som gjør at dere forblir relevante og foran i utviklingen når det gjelder effektivitet, pålitelighet og sluttbrukerens opplevelse. Gjør fremskritt med LINAK.

LINAK LIFT50™ - Sykepleier

LINAK.com/LIFT

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss