Nyheter 2. juni 2020

Løftesøylen LC3 finnes nå i en 2-delt variant.

Produsenter av medisinsk utstyr har fått ett nytt kraftfullt alternativ for å skape bevegelse. Den nye 2-delte LC3 kompletterer denne serien av løftesøyler som er skapt for tunge løft. Den er like stille, sikker og kraftfull og er ideell for røntgenutstyr, C-armer og utstyr som krever høyt dynamisk bøyemoment.

Nå kan LINAK® tilby det ideelle alternativet når det er behov for et slankt design og små innbyggingsdimensjoner og samtidig høyt bøyemoment. Den kraftfulle løftesøylen LC3  finnes nå i både 3-delt og 2-delt variant, slik at du som produsent har mange flere valgmuligheter når det gjelder design av justerbart helseutstyr.

Som den 3-delte LC3 – men likevel ulik
Den nye, 2-delte varianten har samme høye løftekapasitet som den velkjente 3-delte varianten. Den 2-delte LC3 er imidlertid utviklet for utstyr som krever et høyt bøyemoment og et slankt design.  Det dynamiske bøyemomentet er 2100 Nm og skyvkraften er opptil 6000 N. Dette gir deg en ekstremt pålitelig løftesøyle som passer perfekt når plassen er begrenset. Med en profilstørrelse på bare 146 x 146 mm, er den 2-delte løftesøylen ideell for mange typer spesialutstyr, som hevearm for tannlegerøntgen, mammografiutstyr og forskjellige behandlingsstoler.

Behagelig lyd gir høyere komfort for både helsepersonell og pasienter
En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene til LC-serien av løftesøyler, er det lave og behagelige lydnivået. Med et fokus på lyd har vi oppnådd et lydnivå på under 50 dB, og vi har sørget for at kundene våre opplever behagelig og ekstremt jevn bevegelse med myk start og stopp – alt dette øker komforten for både pasienter og helsepersonell.

Kraft som sørger for maksimal effektivitet
Den 2-delte LC3 finnes i tre forskjelige varianter som har en skyvkraft på 4000 N, 5000 N og 6000 N og en trekkraft på opptil 4000 N. Avhengig av ditt spesifikke design, kan innbyggingsdimensjonene variere fra 320 mm til 390 mm – der den siste er for ekstra kraftig ytelse.

Begge varianter fungerer både stående på gulvet og hengende fra taket, noe som gjør dem ideelle for en rekke bruksområder. Når de kombineres med den kraftfulle kontrollboksen CO71, får du bevegelse i høy hastighet og avanserte minnevalg. Høy hastighet og avanserte minnevalg sørger for rask og enkel posisjonering, som til syvende og sist gir mer effektive arbeidsrutiner.

Smart kabelhåndtering som betyr enkel rengjøring
For å oppnå enkel rengjøring og så liten inngripen i ditt design som mulig, har vi designet en gjennomtenkt kabelhåndtering. I tillegg til at kablene er plassert inne i løftesøylen, har du mer enn 30 kabelkombinasjoner å velge mellom. Kabelhåndtering – strømnett, håndbetjening, motorkabel eller jordet profil– det har aldri vært enklere.

Den nye 2-delte varianten av løftesøylen LC3 fra LINAK gir solide løft og jevn, stille bevegelse av avansert helseutstyr. Stille, sikker og kraftfull.

Dersom du vil vite mer om moderne løftesøyler, vær vennlig å besøk vår LC3 temaside eller kontakt din lokale representant for LINAK .

 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.