Kontakt oss her
Nyheter 26. mai 2020

Håndbetjeningen HB190 har mange knapper og er perfekt for avansert bevegelse

LINAK lanserer en helt ny håndbetjening som gjør det enklere enn noensinne å styre kompleks bevegelse av justerbart helseutstyr. HB190 har 19 knapper og 21 LED-lys og en rekke nyttige funksjoner – enkel navigering og kontroll er alltid for hånden.

HB190

Avansert medisinsk utstyr omfatter ofte et justeringssystem som består av flere aktuatorer og ekstra tilbehør. Operasjonsbord og sykehussenger kan ha ganske komplekse bevegelsesmønstre, og pasientens komfort avhenger ofte av rask og presis justering av utstyret.

Den nye LINAK® håndbetjening HB190 gir helsepersonell en rask og logisk oversikt over utstyrets bevegelsesfunksjoner og andre funksjoner - og alt i én håndbetjening.

19 knapper og 21 LED-lys
HB190 er designet for å hjelpe brukeren med å navigere enkelt mellom alle de mulige bevegelsesmønstrene til utstyret. Med 19 knapper, 21 LED-lys og intuitive ikoner er det enkelt for brukeren å aktivere riktig funksjon og å sørge for både høyere pasientkomfort og arbeidseffektivitet. Layouten kan tilpasses ditt spesifikke produkt.

Høyere sikkerhet rundt utstyret
HB190 har en indikator for batterikapasitet, som er nyttig for medisinsk utstyr som har en batteriløsning som sørger for full funksjonalitet mens utstyret flyttes på. Den hjelper personalet med å huske å skifte eller lade batteriene før utstyret og pasienten flyttes. Den gjør også at personalet slipper å bekymre seg for å snuble i kabler - men samtidig har utstyr med full funksjonalitet.

En håndbetjening for fremtiden
God hygiene er alltid en hovedprioritet innenfor helsesektoren. Derfor har mange av produktene fra LINAK klassifiseringen IPX6 Washable DURA™, slik at personalet kan maskinvaske hele utstyret med varmt vann og sterke rengjøringsmidler – om og om igjen. Dette gjelder også den nye HB190, som kan brukes med alle vaskbare LINAK OpenBus™ systemer. Den har dessuten utskiftbar kabel samt en magnetlås, slik at pleiepersonalet kan aktivere funksjoner som ellers er låst for å hindre utilsiktet bevegelse. Denne fremtidsrettede håndbetjeningen er designet og konstruert for å vare i mange år.

Dersom du vil vite mer om HB190 eller alle muligheter du har med våre OpenBus aktuatorsystemer, er du velkommen til å kontakte din lokale representant for LINAK.   

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss