Nyheter 7. april 2020

HB200 - trådløs håndbetjening for ditt helseutstyr

Nå finnes en trådløs håndbetjening for din helseapplikasjon. Den nye HB200 er enkel å rengjøre og er designet primært for hjemmepleiesenger, dialysestoler og behandlingsbenker. Pleiepersonalet får bedre plass til å bevege seg rundt pasienten og har mindre risiko for å snuble i en kabel.

Du har kanskje denne hjemme. Trådløse håndbetjeninger blir stadig vanligere i hjemmet. Ettersom poliklinisk behandling og hjemmebehandling blir stadig vanligere, øker etterspørselen etter kabelfrie håndbetjeninger for senger og annet helseutstyr som brukes i privathjem.

Nå tilbyr LINAK® en håndbetjening som er spesialdesignet for denne situasjonen. Håndbetjeningen HB200 er ergonomisk, enkel å rengjøre, lett (98 g) og trådløs - ideell for alle typer hjemmepleiesenger og sykehjemssenger, behandlingsstoler og behandlingsbenker.

Bedre arbeidsmiljø for pleiepersonale
Den første og mest opplagte fordelen som helsepersonell vil oppleve, er at de kan bevege seg fritt rundt sengen uten at kabler kommer i veien. Det gir mindre risiko for å snuble, og pleieren kan ha fullt fokus på pasienten og behandlingen.

HB200 har touch-knapper som kun krever et lett trykk, og leveres med 6-10 knapper etter behov. Alle knapper er enkle å finne og betjene uten at du trenger å se på håndbetjeningen, og festekroken på baksiden bidrar dessuten til optimal ergonomi og balanse hos brukeren.

Enkel å rengjøre og vedlikeholde
HB200 har glatt overflate og tette knapper og er IPX6-klassifisert. Den drives av et standard CR2032-batteri  (klokkebatteri), og selv om det er godt skjult under dekselet på baksiden, går det enkelt og raskt å bytte batteri. Når batteriet begynner å gå tomt, viser et blinkende LED-lys at det er på tide å bytte det. 

Paring er også enkelt. HB200 har Bluetooth® BLE og kan brukes med LINAK® OpenBus™ kontrollboks CO71 og den analoge kontrollboksen CA63.

Dersom du vil vite mer om den nye håndbetjeningen HB200 eller vil vite mer om hvordan du kan gjøre ditt helseutstyr trådløst, er du velkommen til å kontakte din lokale representant for LINAK®  når som helst.

 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.