Kontakt oss her
Nyheter 20. mars 2020

Med CO53 får du ekstra BUS-porter til ditt helseutstyr

Nå lanserer LINAK® en 5-kanals kontrollboks med to OpenBus™-porter. Med den kan kundene tilføye en ekstra funksjon/tilbehør til utstyret sitt, uten å trenge en modulær koblingsboks (MJB).

Med CO53 får du ekstra BUS-porter til ditt helseutstyr

Systemer til senger innenfor helsesektoren blir stadig mer intelligente, og stadig flere komfortøkende funksjoner og sikkerhetsfunksjoner blir tilgjengelige. Noen velger heldigitale OpenBus™-løsninger som innebærer en rekke verdiøkende muligheter. Mens andre bare trenger noen få av de mange tilgjengelige funksjonene. Da er det nødvendig med tilpasningsbare produkter.

Kontrollboks CO53 har det beste fra begge verdener
Med fem fullfunksjonelle kanaler er CO53 egnet for utstyr som har flere bevegelige deler. For at originaleverandører skal kunne tilføye ekstra funksjoner til produktene sine, har vi tilføyd to OpenBus™-porter. Du kan bruke enten to intelligente håndbetjeninger eller én håndbetjening og for eksempel en Attendant Control, som ACC eller ACO. Du kan også tilføye Under Bed Light eller velge blant det brede utvalget av LINAK® tilbehør. Du bestemmer.

Kompleks bevegelse - uten utilsiktet bevegelse
Med OpenBus™-oppsett kan du skape skreddersydde bevegelsesmønstre for din pasientseng. Måten LINAK® OpenBus™ kontrollbokser er designet på hindrer dessuten utilsiktet bevegelse i aktuatorsystemet. Dette gir høyere sikkerhet i og rundt sengen samt høyere pasientkomfort.

Kompakt design og utmerket kabelhåndtering
Som med alle kontrollbokser fra LINAK® har du flere monteringsmuligheter også med CO53. Den har de samme brakettene og er like enkel å montere, installere og bruke som alle andre kontrollbokser fra LINAK. CO53 har en 190 W strømforsyning og er laget for 230 V. Og kabelhåndteringen er like enkel som alltid.
Dersom du vil se det med egne øyne eller vil vite mer om CO53 eller OpenBus™, kan du kontakte din lokale representant for LINAK®

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss