Nyheter 10. mars 2020

LINAK OPS leverer strøm til varmematte i helseutstyr

Med en ny OpenBus™ strømforsyning fra LINAK® kan produsenter av helseutstyr, som behandlingsbenker og behandlingsstoler, tilføye varmematter til utstyret uten å behøve å bekymre seg for strømmangel.

De brukes for eksempel ved fysioterapi og dialysebehandling og ofte i operasjonsrom på sykehus. Varmefunksjon i helseutstyr virker muskelavslappende og holder pasienten varm og komfortabel under behandlingen.

Den nye LINAK® OPS er en spesielt designet OpenBus™ strømforsyning som gjør det mulig for produsenter av helseutstyr å tilføye varmematter til justerbart utstyr– uten å gå glipp av de kjente fordelene ved LINAK produkter.

Kan integreres i aktuatorsystemet ditt – eller brukes separat
OPS er selvfølgelig designet for å fungere sammen med ditt LINAK® justeringssystem. Når du kobler den til utstyrets portkoblingsboks, kan du kontrollere den med samme håndbetjening som du bruker til de andre funksjonene til benken, stolen, sengen eller bordet. Eller den kan brukes som et separat system.

Konstant kraft og programmerbare posisjoner
Når du bruker en OPS til varmematten, behøver du ikke bekymre deg for om du har nok strøm. Enheten sikrer full varmefunksjonalitet og maksimal pasientkomfort uavhengig av belastningen på utstyrets justeringssystem.

Med OpenBus™ har brukeren også flere programmerbare minneposisjoner – til og med mulighet for tidsinnstilt behandling. Den kan for eksempel innstilles på varme i 20 minutter ved en bestemt temperatur, deretter lavere temperatur i 10 minutter og så kan varmen slås helt av.

Kompatibelt med ditt LINAK® system
OPS har samme type design som CO-serien av LINAK® kontrollbokser. Det betyr at den er enkel å montere og integrere med resten av aktuatorsystemet ditt, ved bruk av de samme brakettene og kablene. Det betyr også at en løsning med OPS og varmematter avgjør utstyrets IP-grad.

Dersom du vil vite mer om hvordan du integrerer LINAK® OPS (OpenBus™ Power Supply) og varmematter med ditt helseutstyr, kan du kontakte din lokale representant for LINAK.

 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.