Kontakt oss her
Nyheter 6. januar 2020

Opplev en komfortseng med stillealarm

Med LINAK® håndbetjening HC40 får du ikke bare grundig testet brukervennlighet og elegant design. Med variantene HC40 FRAME™ og HC40 TWIST™ kan brukerne velge å bli vekket om morgenen av skånsom massasje i stedet for en støyende vekkerklokke.

Det er et kjent problem for mange. Vekkerklokken setter i gang tidlig om morgenen, og du rekker ikke å slå den på snooze eller slå den av før også partneren din våkner. Partneren din kunne egentlig sovet en time til og blir litt sur. En dårlig start på dagen.

Men denne situasjonen er det enkelt å unngå. Med LINAK® håndbetjening HC40 Advanced  kan du tilby kundene dine "Stillealarm"*.

Det er faktisk ganske enkelt. Når stillealarmen starter, høres bare en fjern summing av massasjemotorene, som forsiktig masserer kundens rygg til han eller hun våkner.

Unngå at partneren din våkner av vekkerklokken din – bruk håndbetjening HC40 med Stillealarm for justerbare sengerUnngå at partneren din våkner av vekkerklokken din – bruk HC40 Advanced med Stillealarm.
 

Les hele historien om hvordan den fungerer, hvordan den støtter trenden med å gå offline og hvordan den gjør DITT varemerke til et fredsbevarende element i hjemmet.

*Funksjonen Stillealarm er bare tilgjengelig for systemer med massasjemotorer.

Med Stillealarm vekkes brukeren av massasje i stedet for en lydalarm.
 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss