Kontakt oss her
Nyheter 5. desember 2019

Brukerne kan benytte hurtigtastene for å personalisere håndbetjeningen!

Med Advanced-variantene fra serien LINAK® håndbetjeninger HC40 kan du lagre favorittposisjonene dine, i tillegg til å opprette dine egne hurtigtaster til funksjoner. Du kan når som helst justere sengen til en optimal lesestilling – med ett klikk!

Vi kjenner alle følelsen av en god opplevelse – deilig mat, vakre klær, en ekstra komfortabel stol, en funksjon som funker for deg - eller den aller beste lesestillingen i sengen. Det er vanskelig å forklare – det bare klaffer. Og så prøver vi å få den samme opplevelsen på nytt; prøver å lage den samme matretten, finne lignende klær eller finne igjen den lesestillingen som var så komfortabel. Det er nesten umulig.

Men ikke nå lenger! Vel, i alle fall ikke når det gjelder å finne en komfortabel stilling i sengen. Dersom du finner den perfekte lese- eller sitteposisjonen i din justerbare seng, eller det er en funksjon du bruker ofte: Lag en hurtigtast for den!

Les hele historien, og få mer informasjon om mulighetene for hurtigtaster og lagring av favorittposisjoner.

Besøk www.linak.no/HC40 for mer informasjon om serien HC40 håndbetjeninger.

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.