Kontakt oss her
Nyheter 12. november 2019

Elektrisk justert plukkeplate på skurtreskere gir maksimalt utbytte av avlingen

Geringhoff, en tysk spesialist på innhøstingsutstyr til skurtreskere, har utviklet en ny, justerbar plukkeplate. Det er elektrisk, drives av LINAK® aktuatorer og bidrar til høyere utbytte ved maisproduksjon.

Elektrisk justert plukkeplate på skurtreskeren gir maksimalt utbytte av avlingen

Etter to års testing har det tyske selskapet Geringhoff, som har landbruksekspertise, lansert sin nye plukkeplate for skurtreskere som blir brukt til maisproduksjon. I stedet for det tradisjonelle hydrauliske systemet valgte Geringhoff en elektrisk løsning – som blir drevet av LINAK aktuatorer LA36.

Det kalles "Freedom", og ifølge André Hemmesmann, som er teamleder for utvikling og design, er det nye elektriske justeringssystemet mye enklere å installere og gir bonden høyere utbytte av avlingen.

Når man bruker én eller flere hydrauliske sylindere, må signalkablene plasseres langs de hydrauliske kablene for at man skal vite posisjonen. Når man bruker en elektrisk aktuator, trenger man bare én kabel, sier han.

Utprøving og testing var grunnlaget for en elektrisk løsning
Ifølge Hemmesmann var det den omfattende testingen til LINAK, samt den danske produsentens mangeårige erfaring med utvikling av holdbare løsninger, som var grunnlaget for den nye løsningen for plukkeplaten.

Elektrisk justert plukkeplate på skurtreskeren gir maksimalt utbytte av avlingen
 

Vi testet systemet i over to år og er svært fornøyd med hvor pålitelig det er, sier han og forteller at flere typer utstyr fra Geringhoff kan forventes å bli elektrisk i fremtiden.

Dersom du vil vite mer om "Freedom", kan du lese hele historien her; "Bedre utbytte av maisavlingen med en elektrisk justert plukkeplate". Du er også velkommen til å kontakte din lokale representant for LINAK dersom du har spørsmål.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss