Nyheter 10. september 2019

Hev ditt bord-design - introduserer DL PLUS™ med usynlige glideklosser

Produsenter av justerbare kontorbord har nå enda flere muligheter når de designer kontorbord. LINAK introduserer en usynlig glideklossversjon av den populære løftesøylen DL6, kalt DL6 PLUS. Dens rene design gir ekstra eleganse til eksklusive borddesign.

Fordi ren design er et overordnet fokuselement når du lager justerbare kontormøbler eller møbler for møterom, tilbyr LINAK nå et optimalisert designalternativ for løftesøyler.

Vi kaller denne designen DL PLUS™.

Den består av LINAK® løftesøyler med usynlige glideklosser som gjør søyleprofilene jevnere og renere. Dette gjør det mulig for designerne å imøtekomme den kresne kunden, som ønsker å fremstå på toppen av gamet.

Utvider alternativene for DL løftesøyler enda lenger
DL PLUS er enda et alternativ for den omfattende DL løftesøyleporteføljen. Den første introduksjonen er av den svært populære løftesøylen DL6, som nå er tilgjengelig i ikke mindre enn 7 varianter - DL6 Standard,DL6 IC (integrert styring), DL6 med benkbeslag eller monteringsbrakett, DL6 PIEZO™, en 1200 N-utgave for tunge arbeidsstasjonsdesign - og nå DL6 PLUS.

Plug & Play ikon

Plug and Play™ – alt passer sammen
I likhet med alle DL løftesøyler, er den nye DL6 PLUS også designet for Plug & Play, som betyr at den er kompatibel med nesten alle produktene i DESKLINE®produktfamilien. Kort sagt betyr dette at du ikke trenger å bekymre deg for systemet ditt når du legger til DL PLUS. Alt passer og virker sammen knirkefritt.

 

Hvis du ønsker å vite mer om DL PLUS eller ønsker å utforske mulighetene for bordsystemet ditt, vennligst ta kontakt med ditt lokale LINAK® kontor.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.