Kontakt oss her
Nyheter 20. august 2019

Hvorfor PCB, kabling og clutcher er viktige i industrielle aktuatorer

Mange LINAK® aktuatorer som brukes i landbruket og industrien, kommer med et trykt kretskort (PCB) med integrert kontroller (IC), som støtter forskjellige BUS-protokoller. På Actuator Academy™ kan du lære om hvor viktig det er å velge riktig PCB, hvordan en clutch kan beskytte industrimaskiner og hvordan de riktige kablene og pluggene kan optimalisere aktuatorens ytelse.

Med en integrert kontroller (IC), kan moderne elektriske aktuatorer gi deg mange forskjellige funksjoner, f.eks. tilbakemeldinger om aktuatorposisjonering, mykstart og stoppkontroll samt temperaturmålinger. Ved LINAK er IC en del av kretskortene (PCB) som brukes i industrielle aktuatorer, og den støtter også ulike BUS-protokoller. Dette gjør at aktuatoren kan kommunisere med eksterne kontrollsystemer og f.eks. levere presise tilbakemeldinger om posisjon.

I maskinparker hvor belastningen kan variere mye, kan en clutch-funksjon være ekstremt verdifull. Spesielt for aktuatorer uten PCB eller annen elektronikk på innsiden. Det riktige valget av kabler og plugger vil også påvirke optimal ytelse og indirekte beskytte aktuatoren.

Eksperten vår Hunter vil veilede deg gjennom de viktigste aspektene av PCB-er, clutcher, kabler og plugger for elektriske kvalitetsaktuatorer til industriutstyr.

PCB - aktuatorhjernen
Lær hvordan et trykt kretskort fungerer inne i en moderne industriell aktuator og hvordan de ulike funksjonene til den integrerte kontrolleren (IC) fungerer.

Clutch - beskyttelse mot motor og tannhjul
For kraftige industrielle aktuatorer kan en clutch beskytte industrimaskiner og aktuator i overbelastningssituasjoner. Nå skal vi se hvordan.

Kabler og plugger - strøm og data
Denne videoen forklarer forskjellen i strøm- og signalkabler, og hvordan du velger de riktige kablene og kontaktene til din elektriske aktuatorløsning.

 

LINAK Actuator Academy™

På Actuator Academy ™ kan du finne flere videoer om aktuatorteknologi. Få inspirerasjon eller finn svar på spørsmålene du måtte ha om aktuatorer.

 
Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss