Nyheter 5. august 2019

Finn ut hvilken rolle motorer, bremser og hus spiller i elektriske aktuatorer

For å sikre en lang levetid for aktuatoren, må du ha riktig motor. For mange kraftige aktuatorer er det også nødvendig med et pålitelig bremsesystem. Og til slutt er huset som dekker de to avgjørende. På LINAK® Actuator Academy ™ kan du lære mer om optimal motoreffektivitet, hvilken type bremser du trenger, og fordelene med henholdsvis aluminium- og plasthus.

DC-motoren er en av de tre hjørnesteinene til en hvilken som helst elektrisk lineær aktuator – de andre er spindelen og tannhjulene. For å få maksimalt ut av aktuatoren din, er det viktig at du vet hvilken motor som er den rette for jobben som skal gjøres.

For tunge industrimaskiner kan det også være viktig å lære hvilken type bremsesystem din aktuator kommer med, for å unngå personskade eller skade på utstyr. Aktuatorhuset har også en nøkkelrolle - spesielt hvis du arbeider i tøffe miljøer.

Så begynner vi. Først tar vi en tur gjennom de tre viktigste aspektene ved elektriske aktuatorer sammen med vår ekspert Hunter.

DC-motorer - aktuatormotoren
Lær mer om hvordan DC-motorer fungerer i en moderne industriell aktuator og hvilke faktorer som må tas i betraktning for å minimere tap av energieffektivitet.

Bremser - behold posisjonen når strømmen er slått av
Det finnes tre generelle bremsetyper for elektriske industrielle aktuatorer. Denne videoen lærer deg om deres betydning i kraftige aktuatorer.

Hus – beskyttelse og IP-grad
Hovedfunksjonen til aktuatorhuset er å beskytte de følsomme delene av aktuatoren, som motor og elektronikk. I denne videoen lærer du hvordan bakfeste, belegg, tetning og materiale kan påvirke ytelsen – og til og med lengden – på en aktuators levetid.

Ny kunnskap om elektriske aktuatorer
Det nystiftede Actuator Academy ™ tilbyr et læringsunivers om elektrisk lineær aktuatorteknologi.

LINAK Actuator Academy™

 "Hvis du er nysgjerrig på teknologi og ønsker å utvide din kunnskap om elektriske bevegelsesløsninger, er dette det rette stedet å komme,"sier Morten Junker, direktør for LINAK TECHLINE®

Velkommen til LINAK Actuator Academy for industrielle aktuatorer. Se flere videoer.

 

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.