Kontakt oss her
Nyheter 11. juli 2019

Få innsikt i teknologien som ligger til grunn for spindler og tannhjul i aktuatorer

Spindelen - en tilsynelatende enkel komponent. Imidlertid er det faktisk selve ryggraden til en elektrisk lineær aktuator. Det samme gjelder for aktuator-tannhjul. På LINAK® Actuator Academy ™ kan du lære mer om både spindler og tannhjul for industrielle aktuatorer og hvordan de er direkte relatert til aktuatorens effektivitet og ytelse, samt levetid.

Spindler og tannhjul er to komponenter du må kjenne til, for fullt ut å forstå moderne elektriske aktuatorer. Vi har laget en serie med videoer om aktuatorkomponenter hvor du kan lære det grunnleggende om hva som kreves for å få en god industriell aktuator. Så her er det bare å fordybe seg. I videoene nedenfor snakker vår ekspert Hunter om teknologiske detaljer i spindler og giring.

Spindler - ryggraden i en aktuator
I denne videoen kan du lære mer om spindelkvalitet, spindelbane, selvlåsing og aktuatoreffektivitet.

Giring – optimal ytelse
Vil du vite mer om funksjonaliteten og holdbarheten til forskjellige typer tannhjul for industrielle lineære aktuatorer? Ta en titt på denne videoen for å lære mer.

Ny kunnskap om elektriske aktuatorer
Det nystiftede Aktuator Academy ™ tilbyr et læringsunivers om elektrisk lineær aktuatorteknologi.

LINAK Actuator Academy Logo

"Hvis du er nysgjerrig på teknologi og ønsker å utvide din kunnskap om elektriske bevegelsesløsninger, er dette det rette stedet å komme,” sier Morten Junker, direktør for LINAK® TECHLINE®.

Velkommen til LINAK Actuator Academy for industrielle aktuatorer. Se flere videoer.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss