Kontakt oss her
Nyheter 4. juli 2019

Kunnskapsdeling med den nye aktuatorskolen Actuator Academy™

Er du på jakt etter mer detaljert kunnskap om elektriske lineære aktuatorer, og ønsker du å fordype deg i kompleksiteten og omfattende teknologien som ligger til grunn for aktuatorer for industriell bruk? Da er du kommet til rett sted. Det nye 'Actuator Academy™' er nå åpent og gir deg tilgang til et helt læringsunivers om aktuatorer.

Nå er det mulig å sette seg inn i alle aspekter av det som gjør en aktuator til en god industriell aktuator og teknologien som ligger til grunn. Det nystiftede 'Actuator Academy ™’ er et bibliotek med videoer og informasjon, som forklarer de viktigste komponentene og hvordan de påvirker ytelsen til lineære aktuatorer. På akademiet kan du lære om intelligent aktuatorkontroll, hvordan industrielle aktuatorer testes, samt få en rekke tips om hva du skal være oppmerksom på når du ser etter den riktige elektriske bevegelsesløsningen.

Feirer 40 år med industrielle bevegelsesløsninger
I 40 år har LINAK levert elektriske aktuatorer for industrimaskiner over hele verden. Vi ønsker å dele noe av kunnskapen som vi har samlet gjennom årene. For å markere jubileet, har vi besluttet oss for å opprette Actuator Academy.

"Hvis du er nysgjerrig på teknologi og ønsker å utvide din kunnskap om elektriske bevegelsesløsninger, er dette det rette stedet å komme," sier Morten Junker, direktør for LINAK® TECHLINE®

"Akademiet er også for deg som er på utkikk etter en elektrisk bevegelsesløsning til utstyr. Det vil gi deg en god start i beslutningsprosessen din".

I tillegg til å dele kunnskap og dermed skape bevissthet om aktuatorteknologi, håper Morten Junker også å inspirere unge ingeniører til å utvikle videre kunnskapen om elektrisk bevegelse. 

Akademiet er et stadig voksende bibliotek med kunnskap
Actuator Academy tilbyr mye forskjellig innhold, om alt fra aktuatorbremser og koblinger til likestrømsmotorer og spindeldesign. Men ifølge Morten Junker er dette bare begynnelsen.

LINAK Actuator Academy Logo

"Vi har åpnet et bibliotek med videoer og informasjon som forklarer noen av hovedkomponentene i en moderne elektrisk lineær aktuator. Men vi vil kontinuerlig tilføre akademiet mer materiale.
Vi har mye mer å fortelle,"
sier Junker avslutningsvis.

Velkommen til LINAK® Actuator Academy for industrielle aktuatorer.

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.