Kontakt oss her
Nyheter 13. november 2018

Den nye LA40 HP gir tannlegestoler ekstra kraft

Det er et økende krav til høyere effektivitet og bedre ergonomi på tannlegeklinikker, og LINAK® møter det med ny og mer kraftfull aktuatorteknologi. Kraft og hastighet, men likevel lavt lydnivå og jevn ytelse, får du med den nye lineære aktuatoren LA40 High Performance.

Den nye LA40 HP gir tannlegestoler ekstra kraft

Den gir optimal komfort for pasienten og godt arbeidsmiljø for tannlegen - noe som er av like stor interesse for begge parter. Tannlegen ønsker å være mer effektiv og å kunne tilby pasienten optimal komfort, og dette kan oppnås ved hjelp av kraftfull og friksjonsløs aktuatorteknologi.

LINAK lanserte nylig en ny variant av den populære lineære aktuatoren LA40. LA40 HP (High Performance) skaper den jevne bevegelsen som er karakteristisk for LINAK, omfatter alle de velkjente sikkerhetsfunksjonene og er i samsvar med alle aktuelle internasjonale standarder og normer. Den er dessuten usedvanlig lydsvak (< 50 dB) til å ha en skyvkraft gjennom hele slaglengden på opptil 8000 N.

Det er mange grunner til at LA40 HP er ideell for moderne elektriske tannlegestoler.

Høyere ergonomi gir høyere effektivitet
Pasientkomfort og klinisk effektivitet har høyest prioritet hos tannleger over hele verden. Og her spiller tannlegestolen en viktig rolle. Den må være fleksibel og gi perfekt støtte til pasienten – fra leggene til nakken. Samtidig må stolen kunne flyttes raskt og jevnt til en optimal arbeidsstilling for tannlegen. 

For å oppnå høy komfort, feilfri ytelse og høy hastighet - og alt dette ved et behagelig lydnivå - må aktuatoren være kraftfull og holdbar. Den lineære aktuatoren LA40 HP er bare ett av flere produkter fra LINAK som er ideelt for integrering i et avansert styringssystem i en moderne tannlegestol.

Alle er utprøvd og testet med tanke på optimal ytelse - gjennom hele levetiden. Det betyr perfekt bevegelse for hver pasient, optimal posisjonering og aldri uventet behov for service.  

Du får lokal support fra en global partner
LINAK har kontorer i mer enn 35 land og er alltid i nærheten. Vi bestreber oss på å være en global partner med lokal markedsinnsikt og på å ha kort avstand til dem vi samarbeider med. Vi ønsker at du skal ha nær tilgang til både toppmoderne aktuatorteknologi og en kunnskapsrik partner. Med tanke på optimal logistikk har vi produksjonsanlegg i Asia, Europa og USA. 

Dersom du vil vite mer om aktuator LA40 HP eller hvordan aktuatorteknologi fra LINAK kan gi perfekt bevegelse til moderne tannlegestoler, er du velkommen til å ringe din lokale representant for LINAK. 

 

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss