Kontakt oss her
Nyheter 27. juni 2018

Nye systemoppstillinger øker totalytelsen til behandlingsbenker

På bakgrunn av de nye lineære aktuatorene LA20 og LA40 HP og de nye OpenBus™ kontrollboksene, innebærer elektrisk justering av behandlingsbenker og -bord betydelig bedre ytelse - noe som er en fordel for både behandlere og pasienter.

Nye systemoppstillinger øker totalytelsen til behandlingsbenker

LINAK har lansert et helt nytt aktuatorsystem som er designet for å oppfylle kravene til morgendagens behandlingsbenker og -bord. Når det gjelder de nye aktuatorene LA40 HP og LA20 og CO-serien av OpenBus™ kontrollbokser, gjør systemet det mulig for produsentene å kombinere de velkjente funksjonene fra LINAK:

  • jevn og behagelig bevegelse
  • høy hastighet og driftssikkerhet (8000 N ved full slaglengde)
  • avanserte bevegelsesmønstre
  • flere sikkerhetsfunksjoner

Alt blir integrert uten at går ut over designet til ditt produkt – uansett hvilken type aktuatorløsning du foretrekker, f.eks. løftesøyle, sakseheis eller en annen løsning.
LINAK har gjort det mulig å kombinere og kontrollere hastighet, kraft og presisjon samtidig i ett system, og har igjen hevet standarden for hva man kan forvente av et moderne aktuatorsystem innenfor helsesektoren.

LINAK tilbyr både kraft og hastighet
Det er ikke enkelt å oppfylle alle ønsker - jevn hastighet, høy komfort og nok kraft til tunge løft Ved avansert effektstyring og fokus på kundenes ønsker har LINAK klart å oppnå alt dette i sine aktuatorsystemer. Fra laveste til høyeste posisjon er bevegelsen rask, jevn og lydsvak.

Med et LINAK OpenBus™ system kan du dra nytte av avanserte bevegelsesmønstre, minne posisjoner og en rekke funksjoner for økt sikkerhet, som "ratchet spline", sikkerhetsmutter eller Service Data Tool (SDT) for utlesning av ytelsesdata. 

Hold det enkelt, med full designfrihet
Uansett om du ønsker å tilby en analog systemløsning ved bruk av kontrollboks CA30 eller CA40, eller ønsker å oppnå alle fordeler ved en avansert OpenBus™ oppstilling med kontrollboks CO41, CO61 eller CO71, er løsninger fra LINAK enkle å implementere. Alle systemer er enkle å montere og passer sammen på tvers av LINAK produktutvalg. Smart kabelhåndtering sørger for at ingenting kommer i veien - verken for sluttbrukerne eller designet av sengen. 

LINAK kontrollbokser og batterier for aktuatorsystemer til behandlingsbenker og -bord, er designet for å passe inn inn produktets design og forstyrrer verken designet eller funksjonen.  

Dra nytte av global logistikk og lokal markedsinnsikt
LA40 HP og den nye kraftige systemoppstillingen for behandlingsbenker og -bord, er høydepunktet etter mer enn 30 års målbevisst innovasjon, utvikling og sist, men ikke minst, grundig testing. Derfor kan du alltid få de siste teknologiske oppdateringene fra våre mange lokale kontorer rundt om i verden. 

En kombinasjon av dyktige ansatte ved våre fire produksjonsanlegg i Europa, Nord-Amerika og Asia og den høye graden av automatisert produksjon, gir en gjennomgående høy kvalitet og effektiv logistikk - uavhengig av hvor i verden forretningen din er.   
Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss