Kontakt oss her
Nyheter 15. mai 2018

Tilby kunden din en digital håndbetjening

Nå du bruker LINAK aktuatorsystemer for dine komfortmøbler, kan du tilby tre typer digitale håndbetjeninger.

Det blir stadig flere apper for mobiltelefoner, og kundene omfavner denne trenden – det gjør også LINAK. Derfor har vi utviklet: Vår standard LINAK Bed Control App, muligheten for en tilpasset versjon av Bed Control App, samt Software Development Kit (SDK) for utvikling av en unik app.

Du kan bruke hvilke som helst av de digitale håndbetjeningene til et hvilket som helst LINAK system til komfortsenger med enten dobbelaktuator TD4 eller LINAK Bluetooth®-adapteret. Kundene dine bruker allerede en smarttelefon eller en annen mobiltelefon hver dag - hvorfor ikke bruke den til å justere sengen også?

Her er de tre alternativene:

LINAK Bed Control App: Bare be kundene dine søke opp LINAK Bed Control App i appbutikken. Den er gratis og allerede tilgjengelig i appbutikkene.

Tilpassing av Bed Control App: Vis frem varemerket ditt med din egen app i appbutikkene. La oss gjøre jobben - du bare velger bakgrunnsfarge, logo og linker for å tilpasse Bed Control App. Skap varemerkebevissthet hos kundene dine i tre enkle steg.

Software Development Kit (SDK): Skreddersy en app for dine spesifikke behov. Med LINAK SDK og en apputvikler er det nå mulig å lage en skreddersydd app for kundene dine. 

Dersom du vil vite mer om de forskjellige digitale produktene fra LINAK, blant annet SDK, eller dersom du ønsker at vi skal utvikle en idé, kan du kontakte din lokale representant for LINAK.

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss