Nyheter 8. mai 2018

Med Software Development Kit kan du skreddersy din egen app for senger

Nyheten LINAK Software Development Kit (SDK) gjør det enklere å designe en unik app for komfortsenger.

LINAK har introdusert et Software Development Kit (SDK) for at for eksempel produsenter av komfortsenger, skal kunne designe en app som er tilpasset LINAK produkter. SDK er designet og testet for å sørge for våre høye kvalitetsstandarder i alle digitale funksjoner. 

Tilpassing av en app for smarttelefoner er allerede mulig med LINAK Bed Control App. Nå kan du gjøre enda mer! Med SDK Kan du utvikle din egen app, legge funksjoner til Bed Control App, endre funksjoner, bruke din egen layout og mye mer. Alt du trenger er en god idé og en apputvikler til å bruke SDK - LINAK leverer løsningen.

Skreddersydde apper for dine senger
For mennesker over hele verden har det blitt en vanlig del av hverdagen å bruke apper på smarttelefonen. LINAK har mange års erfaring med utvikling av apper og arbeider med Bluetooth ® trådløs teknologi for justerbare senger.

SDK tar det et steg videre. Det hjelper deg å komme i gang med apputvikling og sørger for beste praksis og kommunikasjon mellom LINAK Bluetooth®-adapteret, eller doble aktuatorer med Bluetooth®-teknologi, og selve appen. Med LINAK SDK og en apputvikler er det nå mulig å lage en skreddersydd app for kundene dine. 

LINAK hjelper deg å komme i gang med din egen unike app
LINAK Software Development Kit er en programvarepakke som omfatter en installasjonsfil med et kommandobibliotek for kommunikasjon med LINAK aktuatorsystemer til komfortsenger. Det medfølger også en dokumentasjonspakke til apputvikleren som skal hjelpe deg å bygge din egen app. Den omfatter en brukerveiledning og et referansebibliotek.

Vi har gjort det enkelt for deg å utmerke deg, og LINAK Software Development Kit er tilgjengelig for både Apple iOS og Google Android. 

Dersom du vil vite mer om de forskjellige digitale produktene fra LINAK, blant annet SDK, eller dersom du ønsker at vi skal utvikle en idé, kan du kontakte din lokale representant for LINAK


Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.