Kontakt oss her
Nyheter 7. mai 2018

Bordpanel DPG vinner prisen Red Dot Award for god produktdesign

LINAK bordpanel DPG1C ble tildelt den prestisjefylte Red Dot Award 2018 for sitt intuitive design i kategorien “Produktdesign”.

Tildelt designprisen Red Dot

LINAK bordpanel DPG1C ble tildelt den prestisjefylte Red Dot Award 2018 for sitt intuitive design i kategorien “Product Design”.

Bordpanel DPG1C er tildelt Red Dot Award, det offisielle tegnet på at man har vunnet den internasjonalt anerkjente designkonkurransen Red Dot.

I 2018 ble over 6300 produkter påmeldt til konkurransen av designere og produsenter fra 59 land. De strenge evalueringskriteriene omfatter produktets innovasjonsnivå, funksjonalitet, formmessige kvalitet, ergonomi og levetid.

Prisbelønnet for design og funksjonalitet 
For LINAK er det en spesielt stor ære å vinne denne prisen. Spesielt under utvikling av bordpanel DPG ble en forening av produktdesign og funksjonalitet sett på som svært viktig. Målet var å bruke designet til å motivere brukerne til enda bedre utnyttelse av sitte/stå-bordene sine. 

Resultatet ble bordpanel DPG , som innebærer betjening uten bruk av knapper, motiverende påminnelsefunksjon i form av integrerte LED-lys, minnefunksjon for brukerens foretrukne bordhøyder, samt betjening via en app basert på integrert trådløs Bluetooth®-teknologi.

Den internasjonale Red Dot-juryen stemte på DPG bordpanel
"Red Dot Award: Product Design“ har røtter tilbake til 1955. Siden da har den hvert år blitt tildelt de beste produktene. Tro mot mottoet: "In search of good design and innovation" foretok en internasjonal jury på cirka 40 medlemmer en vurdering av produktene individuelt og på bakgrunn av originalen. 

Den offisielle kunngjøringen av vinnerne av Red Dot Award skjer på Red Dot-gallaen 9. juli 2018 i Essen i Tyskland – der hovedkontoret til Red Dot Design ligger. Samtidig offentliggjøres Red Dot Design Yearbook 2018/2019, der årets prisvinnende produkter er presentert. I tillegg vil produktene bli vist i en online utstilling, Red Dot App og i Red Dot online exhibition.

Product Manager Anne S. Møller (høyre) og Business Area Manager Christoph Messing mottok the Red Dot certificate for Desk Panel DPG på the Red Dot Gala i Essen, Tyskland. (© Red Dot)"

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss