Kontakt oss her
Nyheter 11. april 2018

Maksimal oppetid for ventiler i spillvannsanlegg

LINAK aktuatorer er svært enkle å montere, enkle å integrere og er driftssikre og vedlikeholdsfrie. LINAK elektriske aktuatorer kan forandre den tradisjonelle driften av ventiler i vann og spillvannsanlegg fullstendig.

Maksimal oppetid for ventiler i spillvannsanlegg

Tre enkle steg! Det er alt som skal til for å montere et LINAK aktuatorsystem på en skyvespjeld, sluseventil eller skyvespjeldventil. LINAK tilbyr en svært pålitelig aktuatorløsning som er ideell for ventilautomasjon i spillvannsanlegg. 

LINAK elektriske aktuatorer er basert på mange års erfaring. De er designet for tøffe uteomgivelser, og aktuatorsystemet er så enkelt å installere at det kan gjøres av de ansatte på stedet. Dermed spares både tid og ressurser helt fra starten.

Monteres i tre enkle steg
LINAK aktuatorer for spillvannsanlegg leveres med en spesialdesignet brakett for enkel montering. Først festes aktuatoren til braketten og braketten monteres på ventilen. Braketten er designet for de ISO-standardiserte universalflensene F07 og F10, som er vanlig brukt innenfor bransjen. Deretter kobles kontrollenheten WCU til aktuatoren, og kontrollenheten kobles til strømforsyningen og SCADA. Og så er det bare å innstille ventilens posisjoner for åpen/stengt. Plug & Play™!

Opplev et servicevennlig ventilsystem
Den enkle gjør-det-selv-monteringen og installeringen gjør også at man raskt og problemfritt kan automatisere manuelle ventiler og skifte ut eksisterende aktuatorer. Det er slett ikke nødvendig å involvere eksterne serviceingeniører. En hvilken som helst ansatt på stedet, kan gjøre dette selv. LINAK aktuatorer er dessuten vedlikeholdsfrie, grundig testet og bygget for tøffe omgivelser. Kort sagt er et LINAK aktuatorsystem en svært servicevennlig løsning for ventilautomasjon.

Invester i ny teknologi og få optimal avkastning på investeringen.
Med det enkle og servicevennlige systemet sørger LINAK for at det er enkelt å fornye og skifte ut eldre automasjonsløsninger for ventiler i spillvannsanlegg. Investeringskostnadene og energiforbruket er dessuten vesentlig lavere enn ved bruk av tradisjonelle løsninger.

 
LINAK WCU Basic Justering play-icon

LINAK WCU: Justering

LINAK WCU Kobling av kabler play-icon

LINAK WCU: Kobling av kabler

LINAK WCU Feilsøking play-icon

LINAK WCU: Feilsøking

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss