Kontakt oss her
Nyheter 8. mai 2017

Hva du må vite om batteriet BA001

Stefan, salgsingeniør hos LINAK, besvarer vanlige spørsmål om LINAK batteri BA001. Batteriet forsyner en elektrisk aktuatorløsning med strøm. Kort sagt gjør det at justerbare mobile møbler ikke trenger å tilkobles strømnettet via en strømkabel.

Stefan Lorenzen er salgsingeniør hos LINAK A/S i Danmark. Han og kollegene vet alt som er verdt å vite om batteri BA001 fra LINAK. Hver dag besvarer han spørsmål om LINAK produkter. Nå deler han svarene på de vanligste spørsmålene om bruken av BA001 i møbeldesign.

Hva er fordelen med å bruke et batteri i stedet for en nettkabel? Stefan Lorenzen, LINAK Sales Engineer hos LINAK A/S i Guderup, Danmark.
Enkel og ergonomisk elektrisk justering samt større mobilitet blir mulig når et batteri brukes i et møbel som har elektrisk justering.

Hvor mange ganger kan man kjøre møbelet opp og ned når man bruker et batteri?

Det avhenger av aktuatorløsningen og hvilken type møbel du bruker BA001 til.

Dersom vi for eksempel ser på en ergonomisk bibliotektralle, så kan den kjøre 160 fulle sykluser opp og ned på én lading. Den vil med andre ord vare flere arbeidsdager for en bibliotekar. På et ordinært høydejusterbart skrivebord med to ben og gjennomsnittlig belastning, vil batteriet greie cirka 45 fulle sykluser på én lading.

Hvor kan jeg sjekke batteriets restkapasitet?
Batteriet har en intuitiv statusindikator der LED-striper angir restkapasiteten. Dessuten piper en alarm når batteriet er nede på 25 prosent av kapasiteten, for å varsle deg om at det snart er på tide å lade.

Hva gjør jeg om utstyret går tomt for strøm?

Lad batteriet eller erstatt det med et oppladet batteri. Med fleksibel lading plugger du bare nettkabelen i møbelets kontrollboks, og lar det stå til lading over natten. Det vil være klart til bruk om morgenen.

Du kan også klikke batteriet BA001 av møbelet og lade det via en ekstern strømkilde.

Hvordan skifter jeg batteriet?

Det er enkelt. En praktisk brakett gjør det enkelt å klikke batteriet av og på når du vil skifte det. Braketten er alltid inkludert.

Bruker det strøm når det ikke er i bruk?
BA001 har ZERO™ teknologi som sikrer et energiforbruk på under 0,1 W når det ikke er i bruk.

Hvor plasserer jeg batteriet?
Du plasserer batteriet ved siden av kontrollboksen i en løsning. BA001 har dessuten en integrert kabelhåndtering, der kablene kan festes i er praktiske fordypninger på baksiden av batteriet når det monteres.

Har du spørsmål som Stefan ikke har besvart?
Du er velkommen til å kontakte vårt lokale datterselskap for mer informasjon om batteriet BA00 1 fra LINAK.

* Avhengig av belastningen. Små justeringer i løpet av dagen teller som delvise sykluser - ikke som fulle sykluser.

Vær mobilVær mobil med BA001
Den mobiliteten et batteri innebærer, gjør at mobilitet og ergonomi blir aktuelt flere steder.
For mer inspirasjon, se vår inspirasjonsbrosjyre BeMobile.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.