Kontakt oss her
Nyheter 2. februar 2017

Justerbare kjøkken - en pionerferd

For familien Petersen i Nordborg i Danmark førte renoveringen av kjøkkenet deres til en pionerferd inn i en ny æra for innredning i private hjem.

Pionerer innenfor justerbar kjøkkeninnredning kundeerfaring
Innbyggerne på den lille og idylliske øya Als i Danmark, er ikke redde for å utfordre status quo eller å forbedre eksisterende standarder. Flere lokale bedrifter har verdensomspennende patent på innovative produkter, og menneskene her er historisk sett vant til forandringer. 

For malermester Jørgen Petersen og hans kone Helle Petersen, ble en planlagt oppfriskning av familiens kjøkken til en milepel innenfor innovativ kjøkkeninnredning. 

Kjøkkenet vårt var like gammelt som huset,” forklarer Helle Petersen, “alt var slitt, og kjøkkenbordet var for lavt for oss. Så vi var faktisk nødt til å rive ned alt og starte helt på nytt. Og det gjorde vi!

Kjøkken med bevegelig interiør
På bakgrunn av anbefalinger fra Petersens venner og arbeidskolleger, ble danske Sønderborg Kjøkken valgt som spesialleverandør, og deretter tok det raskt av.

Huset er bare på 125 m², så vi var opptatt av å få mest mulig ut av den lille plassen vi har til rådighet. Vi visste at Sønderborg Kjøkken stod for kvalitet og løsninger som var noe mer avansert enn vanlige bord- og hyllesystemer," sier Helle Petersen.

Helle Petersen ble begeistret over resultatet: "Alle disse funksjonene gjør matlaging til en fryd."

Her kan du lese hele historien og få vite hvordan ekteparet Petersen fikk mest mulig ut av plassen de hadde til rådighet.

Fakta:
Det justerbare kjøkkenet ble installert i familien Petersens hjem i Nordborg i løpet av sommeren 2015. Det var et pionerprosjekt, ledet av LINAK og utført av den danske leverandøren Sønderborg Kjøkken.
 
Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss