Nyheter 2. januar 2017

Omsorg - også for sykepleierne

Betydningen av god ergonomi for helsearbeidere

Befolkningens gjennomsnittsalder øker raskt over hele verden. I 2050 vil antall mennesker i verden som er eldre enn 60 år, være nesten doblet, nærmere bestemt 2 milliarder. Samtidig viser prognoser at det vil være 12,9 millioner færre helsearbeidere i verden i 2035.

Med færre omsorgsarbeidere i fremtiden, blir det viktigere enn noensinne å ikke bare ta vare på pasientene, men også sykepleierne. Det vil være helt nødvendig å fokusere på god ergonomi og gode arbeidsforhold.

Omsorg - også for sykepleierne

Tenk god ergonomi når du utvikler produkter

LINAK Intelligent Care Solutions™ leverer aktuatorer og betjeninger for optimal justering og tilbyr flere verdiøkende funksjoner for et bredt spekter av helseutstyr - fra enkel høydejustering til avanserte funksjoner, som integrert vekt i pleiesenger eller løsninger for jevn bevegelse av pasientløftere, slik at pleieren kan flytte pasienten enkelt og sikkert. Det er enklere enn noensinne å oppnå bedre arbeidsforhold i forbindelse med helseutstyr og på den måten sørge for bedre ergonomi og høyere effektivitet og livskvalitet for sykepleiere over hele verden!

Omsorg - også for sykepleierne - applikasjoner

Lær mer om Intelligent Care Solutions fra LINAK på: linak.com/segments/medline-careline/

Med Intelligent Care SolutionsTM lever LINAK opp til mottoet “Care For Tomorrow Today™”. Les mer på: www.carefortomorrow.today

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.