Kontakt oss her
Mobilt landbruksutstyr

Løsninger for fôrhøstere

LINAK elektriske aktuatorer muliggjør optimal posisjonering av akseleratorer og maisknusere samt skaper perfekt ergonomi i fôrhøstere.

Fôrhøstere

Robuste aktuatorløsninger for fôrhøstere

Holdbarhet og ren styrke er nøkkelord når det gjelder moderne fôrhøstere. I løpet av sesongen skal man kutte alt fra gress, mais til pil for trebiomasse, og det krever både stor fleksibilitet og robuste løsninger. Med elektriske aktuatorløsninger vil du oppnå flere fordeler:

  • Minimalt med vedlikehold og lang holdbarhet
  • Intelligent feedback for optimal ytelse
  • Høyere sikkerhet

Den økte etterspørselen etter mer bærekraftige energikilder har skapt større interesse for trebiomasse over hele verden. Trearter som pil og poppel har vist seg å være svært brukseffektive. For å høste slike materialer må man imidlertid ha utstyr som er betydelig mer robust. Når det gjelder fôrhøstere, kan LINAK aktuatorer gjøre jobben med å justere akseleratorer og maisknusere. Våre løsninger gjør det mulig for føreren å overvåke og optimalisere innhøstingen samt å justere sete og ratt for bedre ergonomi.

Dra nytte av holdbare og vedlikeholdsfrie løsninger
Siden svake punkter som slanger, pumper og kompressorer, er eliminert, er det mindre behov for vedlikehold. LINAK aktuatorer blir grundig testet før lansering for å sikre lang holdbarhet også under tøffe forhold. Dette innebærer lang levetid med minimal nedetid på grunn av vedlikehold og reparasjon.

Intelligente aktuatorer innebærer fleksibilitet og presisjon
LINAK aktuatorløsninger har innebygd intelligens og gir feedback til et hvilket som helst kontrollsystem via BUS kommunikasjon. Dette innebærer at føreren kan overvåke og justere posisjonene underveis for å optimalisere innhøstingen, og enkelt kan justere utstyret for forskjellige formål.

Skap en tryggere arbeidsplass
At føreren kan overvåke og kontrollere alt fra førerhuset, skaper høyere sikkerhet. Dersom manuelt inngrep er nødvendig, er LINAK aktuatorer sikrere siden de ikke trenger motorkraft for å fungere. LINAK løsninger er også energisparende, med et standard energiforbruk nær null.

Les mer
Lineær aktuator LA37
Lineære aktuatorløsninger for fôrhøstere play-icon

Lineære aktuatorløsninger for fôrhøstere

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Filer

Fokus på mobilt landbruksutstyr

Denne brosjyren beskriver løsningene og fordelene som LINAK har gitt landbruksbransjen i over 25 år.

TECHLINE produktoversikt

Oppdag det store utvalget av robuste og kraftige TECHLINE produkter. Bygget for å vare, for hardt arbeid og for tøffe forhold.

LINAK tester brosjyre

Hver eneste komponent i en aktuator utsettes for omfattende batteritester ved testsenteret hos LINAK. Les mer i denne brosjyren.

Løsninger for mobilt landbruksutstyr

Elektriske aktuatorer fra LINAK gjør det enklere for deg å gi bevegelse til dine produkter og gir mulighet for renere og mer driftsikre landbruksmaskiner over hele verden.

Les mer

Videoer om fôrhøstere

Lær mer om elektrisk aktuatorteknologi som blir brukt i fôrhøstere. Se videoene våre og bli inspirert.

Uknuselig play-icon

Uknuselig

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine play-icon

Med IC og BUS kommunikasjon kan du bruke Plug & Play for å overvåke aktuatorene dine

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr play-icon

Hvordan du får Plug & Play™-bevegelse for ditt industriutstyr

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss