Teknologi og trender

Hvorfor velge en justerbar seng?

Seks grunner til å anskaffe en justerbar seng - uansett alder.

Justerbare senger er for alle
Uansett hvem du er, hvor gammel eller ung du er, om du føler deg frisk eller har smerter i kroppen, er singel eller lever et familieliv – en justerbar seng (også kalt heveseng) vil gi deg økt komfort i hverdagen. Mange situasjoner vil bli enklere og mer komfortable, og du vil oppdage muligheter du aldri før har tenkt.

Opplev komforten i en justerbar seng når du vil ….

Hvorfor du bør velge en justerbar seng

Gjør hver morgen spesiell.
Det er herlig å kunne slappe av i sengen til langt utpå formiddagen. På noen sekunder gjør du sengen din om til et komfortabelt og koselig sted å spise frokost.

Du trenger ikke masse puter bak ryggen. Du bare hever ryggdelen av sengen.

Hvorfor du bør velge en justerbar seng

Komfortabelt for gravide.
Et svangerskap kan være ganske utmattende. Det kan være vanskelig å sove. Og det er et strev å komme seg oppi og ut av sengen.

Bare juster ben- eller ryggdelen til den komfortable stillingen du trenger for å sove godt, hvile rygg eller føtter, eller for å komme enkelt oppi eller ut av sengen.

 
Hvorfor du bør velge en justerbar seng

Opplev verdifulle stunder med barnet ditt.
Uansett om du ammer babyen din eller har en koselig stund med smårollingen, så er komfort viktig. Du vil alltid finne en stilling som gir god komfort for deg og barnet ditt - i timesvis, dag eller natt. Skap det beste utgangspunktet for en verdifull stund ved å heve bendelen og ryggstøtten i hevesengen din.

Hvorfor du bør velge en justerbar seng

Hvile og restitusjon etter trening.
Det er et velkjent faktum at restitusjon av kroppen etter hard trening er like viktig som selve treningen. Hev benstøtten og oppnå bedre restitusjon av slitne ben.

 
Hvorfor du bør velge en justerbar seng

For avslapning eller arbeid.
Kanskje du må sjekke en e-post eller lese agendaen for morgendagens møte en gang til. Eller kanskje du vil lese et kapittel til i romanen du har på nattbordet. Uansett har du det bedre i en komfortabel stilling med god ryggstøtte og føttene hevet. Med en heveseng kan du gjøre alle justeringer ved å trykke på en knapp.

Hvorfor du bør velge en justerbar seng

Stopp snorkingen.
Du er kanskje kjent med situasjonen? Partneren din snorker så du ikke får sove. En av de enkleste måtene å reduseres snorking på er heve ryggstøtten så pusten går lettere – ofte kan 10 cm være nok. Med stillegående, justerbare senger kan du hjelpe både deg selv og partneren din - uten å vekke ham eller henne!

 

Velg en justerbar seng om du ønsker mer komfort i livet ditt.

Seks grunner til å anskaffe en justerbar seng play-icon

Hvorfor velge en justerbar seng?

LINAK TWINDRIVE® TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - neste generasjon dobbelaktuatorsystemer

Filer

Hvorfor velge en justerbar seng?

Seks grunner til å anskaffe en elektrisk justerbar komfortseng - uansett alder. En elektrisk justerbar komfortseng er praktisk og fleksibel og gjør mange situasjoner i hverdagen mye mer komfortable.

HOMELINE produktoversikt

Opplev de forskjellige TWINDRIVE systemer med lavt lydnivå og små innbyggingsdimensjoner, som brukes både i senger med springfjærer og senger med ribbebunn.

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.