Kontakt oss her
Teknologi og trender

Plug & Play er den raske måten å skape bevegelse i et møbel på.

Å lage elegante komfortmøbler krever ferdigheter og en velutviklet sans for design. Det blir enda mer komplekst når møbelet skal ha et justeringssystem. Med et intuitivt Plug & Play-system fra LINAK går det mye raskere og enklere.

LINAK tilbyr intuitivt Plug & Play-system til lenestoler

Å lage aktuatorsystemer der alt passer sammen og der feilmontering er nærmest umulig; Dette er viktige fokusområder når LINAK® utvikler løsninger til moderne komfortmøbler.

Slike systemløsninger gir deg som produsent mindre å tenke på når det gjelder montering, lagerhåndtering og systemkonfigurering. Noen få produkter kan kombineres til flere forskjellige systemer. Du får nøyaktig det bevegelsesmønsteret du ønsker, og det er fleksibelt og svært enkelt å montere og bruke.

Du trenger bare å fokusere på designet ditt

Vi ønsker at møbelprodusenter skal kunne konsentrere seg utelukkende om design, stabilitet og estetikk. Dette krever total tillit til bevegelsessystemet og integreringsprosessen. Med våre aktuatorprodukter får du full funksjonalitet, feilfri kvalitet og et system som er så enkelt å arbeide med at du rett og slett ikke kan gjøre noe feil.

Ett eksempel er den lineære aktuatoren LA10. Den brukes ofte i systemer til lenestoler med sokkel, der den kan brukes som enkeltaktuator eller som én av flere seriekoblede aktuatorer.

Modulbaserte produkter til systemer som er enkle å montere

I LA10-systemer er alle deler intelligente. Det betyr at du beholder din valgte konfigurasjon uansett hvordan du sammenstiller systemet. Dette gir dessuten mer effektiv lagerhåndtering, fordi disse systemene kan rekonfigureres på stedet. Kort sagt kan du lage flere forskjellige systemer med akkurat de samme produktene.

Systemer med kjedekoblede aktuatorer har dessuten færre kabler som skal håndteres – et system basert på trådløs Bluetooth®-teknologi, som reduserer antall kabler enda mer. Disse aktuatorsystemene fra LINAK enkle og raske å montere og blir "gjemt" i lenestolen din. Det er virkelig veldig enkelt, og vi kaller det Plug & Play.

Dersom du vil vite mer om våre modulbaserte aktuatorsystemer til lenestoler eller om justerbare komfortmøbler, kan du kontakte din lokale representant for LINAK.

Bluetooth® og relaterte logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG Inc., og all bruk av disse er basert på lisensiering til LINAK®.

Filer

HOMELINE produktoversikt

Utforsk sortimentet av HOMELINE systemer og produkter for både justerbare senger og lenestoler.

Utvid din komfortsone

Når det gjelder komfortsenger, forstår LINAK behovet for trygge og pålitelige aktuatorsystemer som fungerer dag etter dag. Systemet TWINDRIVE er det riktige systemet for sengeprodusenter.

Aktuatorsystemer til lenestoler

Lær mer om våre pålitelige aktuatorsystemer til justerbare lenestoler, som har en trådløs kontrollenhet. Vi gjorde grundige undersøkelser for å være sikre på at systemet tar hensyn til hele verdikjeden.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss