System

Avanserte aktuatorsystemer for komfortsenger

Advanced aktuatorsystem er beregnet for sengesystemer som i tillegg til rygg- og benstøtte og de velkjente funksjonene fra systemet Standard, også trenger andre funksjoner som favorittposisjoner, massasje og ekstra justering.

Advanced aktuatorsystemer – doble eller enkle - er laget for senger som trenger ekstra aktuatorer eller tilbehør. I tillegg til lavt lydnivå og beskjedne innbyggingsdimensjoner, som gir maksimalt med ledig plass under sengen, har aktuatorsystemene også ekstra integrerte funksjoner, blant annet minne for lagring av favorittposisjoner, Under Bed Light samt muligheten til ekstra justeringer eller massasjemotorer.

Systemene er designet for sømløs integrering – vanligvis i en komfortseng – uten å gå på bekostning av det totale designet.

Systemvarianter for forskjellige løsninger
Med Advanced-versjonene av den innovative LINAK TWINDRIVE® dobbelaktuator samt det kompakte og kraftfulle LA18 IC Advanced sett av enkeltaktuatorer, har du mange forskjellige systemvarianter å velge blant. Hvilken variant som er riktig for ditt bruksområde, avhenger av designet på din seng.

TD4 Advanced er perfekt for senger med ribbebunn og behov for justering av rygg- og benstøtte.

TD5 Advanced er perfekt for senger med springfjærer (fordi den har en løftekapasitet på opptil 7000 N) og behov for justerbar rygg- og benstøtte.

LA18 IC Advanced sett av enkeltaktuatorer er egnet for alle senger som er utviklet spesielt for enkeltaktuatorer, siden hver LA18 IC har en skyvkraft på opptil 6000 N. Med IC teknologi er det få kabler og få deler som skal monteres sammenlignet med andre enkeltaktuatorsystemer. Det kan brukes til justering av rygg- og benstøtte og gir mulighet for ekstra justering som fot- eller nakkejustering. Du kan også lagre favorittposisjoner og tilføye en massasjefunksjon direkte. 

 
Bak kulissene: LINAK® produserer dobbelaktuatorer i Slovakia play-icon

Bak kulissene: Produksjon av LINAK® dobbelaktuatorer i Slovakia

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ for justerbare komfortsenger play-icon

LINAK håndbetjening HC40 TWIST™ for justerbare komfortsenger

LINAK håndbetjening HC40 FRAME for justerbare komfortsenger play-icon

LINAK håndbetjening HC40 FRAME™ for justerbare komfortsenger

Filer

HOMELINE produktoversikt

Opplev de forskjellige TWINDRIVE systemer med lavt lydnivå og små innbyggingsdimensjoner, som brukes både i senger med springfjærer og senger med ribbebunn.

Utvid din komfortsone

Når det gjelder komfortsenger, forstår LINAK behovet for trygge og pålitelige aktuatorsystemer som fungerer dag etter dag. Systemet TWINDRIVE er det riktige systemet for sengeprodusenter.

Bed Control App – brukervennlig og kundespesifikk

Bruk Bed Control App for en ny og annerledes trådløs håndbetjening. Les brosjyren for å lære hvordan du kan tilpasse appen slik at den gjenspeiler ditt varemerke og det blir tydelig hvem som sørger for kundens komfort.

HC40 FRAME™

Dette er en ny generasjon med håndbetjeninger for justerbare komfortsenger – designet med deg i tankene. HC40 FRAME™-versjonen har metallramme og har et annet utseende enn HC40 TWIST™.

HC40 TWIST™

Dette er en ny generasjon med håndbetjeninger for justerbare komfortsenger – designet med deg i tankene. HC40 FRAME™-versjonen har en unik vridd form som skiller seg fra HC40 TWIST™.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.