Kontakt oss her
Teknologi og trender

Stand up infografikk

Hos LINAK mener vi at det er svært viktig å ikke sitte hele dagen. Denne infografikken viser deg hvor viktig det er at du bruker ditt høydejusterbare bord.

Infografikk Teknologi og trender
Bruker du bordet ditt aktivt?
Å ha et høydejusterbart bord betyr ikke nødvendigvis at du bruker det aktivt. Ta testen og finn ut om du er aktiv nok i løpet av arbeidsdagen.
 
Vet du hva ergonomi er?
Ergonomi er en del av hverdagen, men likevel er det mange som har problemer med å forklare hva det er. Denne infografikken gir deg noen gode tips om ergonomi på kontoret.
 
Hva kan du oppnå med det?
Det er mange som har et høydejusterbart bord på jobben, uten å bruke det. Denne infografikken viser deg 3 steg som kan gi deg inspirasjon til å reise deg fra stolen.
 
Visste du...?
Det skjer mange positive ting i kroppen når vi står. Ta en titt på denne infografikken og stå mer i løpet av arbeidsdagen.
 
Seks steg til en sunnere livsstil
En stillesittende livsstil er ikke sunt, men det kan forandres. Sjekk infografikken med seks steg som kan hjelpe deg til å bevege deg mer i løpet av arbeidsdagen.
 
Stand up for your health
Kjenner du til fordelene ved å ikke sitte for lenge? Ta en titt på denne infografikken og få inspirasjon til en mer aktiv arbeidsdag.
6 tips for en ergonomisk bedre arbeidsdag med LINAK play-icon

6 tips for en ergonomisk bedre arbeidsdag med LINAK

Regelmessig fysisk aktivitet er ikke nok play-icon

Regelmessig fysisk aktivitet er ikke nok

Stand Up For Your Health play-icon

Stand up for your health

Filer

MOVE – Hvorfor høydejusterbare sitte/stå-bord øker arbeidsytelsen

Få lavere sykefravær og skap et moderne kontormiljø med elektrisk høydejustering i kontorbordene. En verdifull investering for både arbeidsgivere og ansatte.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss