Kontakt oss her
Nyheter 9. september 2022

Opp med føttene og len deg tilbake – på tide å slappe enda mer av

En app er det nyeste tilskuddet til vår portefølje for lenestoler. Med My Recliner™-appen kan du tilby kundene dine enda flere valgmuligheter for justering av din lenestol som drives av et elektrisk system fra LINAK. Du kan bruke appen fra LINAK slik den er eller tilpasse den etter ditt eget behov.

LINAK My Recliner App åpen på en telefon mens du sitter på en stol

Det sies at det alltid finnes en app for det! I dag gjelder dette også lenestoler som er drevet av et elektrisk system fra LINAK®. My Recliner™-appen er en gratis app som kan lastes ned fra App Store. Som en av de første appene fra LINAK har man nå muligheten til å betale for å få tilgang til Premium-funksjoner. Som produsent eller merkevareleverandør kan du også tilpasse appen slik at den gjenspeiler funksjonaliteten du har valgt, samt varemerket ditt.

 

Større utvalg for forbrukerne

LINAK My Recliner™ App har et intuitivt og brukervennlig grensesnitt som eliminerer behovet for komplekse håndbetjeninger. Kundene kan også få tilgang til tilleggsfunksjoner i Premium-abonnementet for å få en enda bedre opplevelse av lenestolen.

Forbruker som bruker My Recliner-appen
 

Når du tilbyr en app i tillegg til den vanlige kontrollen, gir du kundene mulighet til å justere sin LINAK elektriske lenestol etter eget ønske.

 

Lås opp for mer komfort

De grunnleggende funksjonene omfatter justering av ben, rygg, fot og/eller nakke – avhengig av antall aktuatorer og plasseringen i ditt produkt. Det er også mulig å få én forhåndsinnstilt favorittposisjon.

Med appen har du også mulighet til å låse opp Premium-funksjonene.

Premium-funksjonene omfatter:

  • favorittposisjoner
  • batteristatus
  • automatisk justering
My Recliner-appen med ulåste Premium-funksjoner.LINAK My Recliner™-appen med ulåste Premium-funksjoner
 

Brukerne kan lagre de posisjonene de vanligvis foretrekker, og kan til og med aktivere automatisk justering slik at stolen kjører til den posisjonen når de trykker på knappen. Når man har en lenestol med batteri, er det også veldig praktisk å kunne se batteristatusen i appen. Appen viser ikke bare hvor fullt batteriet er, men varsler også når det begynner å bli utladet. Brukerne liker å vite at de alltid har god oversikt over lenestolens batterinivå.

 

Lag din egen app

Du kan eventuelt tilpasse My Recliner™-appen slik at den gjenspeiler ditt eget varemerke. I din versjon velger du farger, logo og lenker til ditt eget nettsted. Dessuten kan du velge å begrense systemet. Formålet med det er å sikre at kundene dine bare kan bruke din tilpassede app med ditt produkt.

Du kan velge hvilke funksjoner du vil gjøre tilgjengelige ved nedlasting og hvilke kundene må betale for. På denne måten kan du generere inntekter på en Premium-funksjon.

LINAK My Recliner-appen i standard versjon og i tilpassede versjon side ved side.

Finn alle tekniske detaljer om appen og les mer om LINAK lenestolsystemer.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss