Kontakt oss her
Nyheter 23. juni 2020

Velg den riktige kontrollboksen til ditt helseutstyr

Trenger du en CA40, CO61 eller CO71? Med vår nye Control Box Selector blir det mye enklere for utviklere og designere av justerbart helseutstyr å finne den riktige kontrollboksen til systemet de utvikler.

Selv om de fleste LINAK® kontrollbokser ser like ut, har de en rekke felles og forskjellige funksjoner som gjør alle unike. Noen har OpenBus™ kommunikasjon, noen har fire kanaler, noen har Bluetooth® trådløs teknologi – og så videre.

For å gjøre det lettere å finne den optimale kontrollboksen for ditt bruksområde, har vi laget en enkel og interaktiv oversikt, der du og dine designere og ingeniører enkelt kan klikke dere frem for å finne den kontrollboksen som passer til deres behov og krav.

Vi kaller den LINAK Control Box Selector. Det høres kanskje komplisert og avansert ut – men den er det motsatte. Vårt mål er å gjøre det enklere for deg slik at du sparer tid under utviklingsprosessen.

Dersom du har spørsmål om LINAK Control Box Selector eller om vår aktuatorteknologi, er du velkommen til å kontakte din lokale representant for LINAK.      


Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.