Nyheter 10. desember 2019

Flere valgmuligheter for justerbare komfortsenger

Det finnes nå flere måter å skape bevegelsesløsninger for justerbare komfortsenger på. LINAK® har lansert en elegant, men likevel svært sterk enkeltaktuator; LA18 IC. Med disse aktuatorene kan sengeprodusenter bruke enkeltaktuatorsystemer for å oppnå sengejustering med ekstra kraft eller totalt sett flere integrerte funksjoner.

En nylig utvidelse av LINAK® produktportefølje for komfortmøbler har skapt flere valgmuligheter.

Med den lineære aktuatoren LA18 IC (med integrert styring) kan du legge enda mer kraft i sengene du designer – og kanskje utvide produktporteføljen med senger med nytt design.

Ekstra kraft når du trenger det
Når europeiske designere har skapt justerbare komfortsenger med LINAK® aktuatorsystemer, har de vanligvis brukt TWINDRIVE® dobbelaktuatorer TD4 og TD5. Begge disse aktuatorene har integrert styring (IC-teknologi), slik at designere kan bygge senger rundt kompakte og diskret justeringssystemer.

Også dette systemet har funksjoner som Under Bed Light, massasjemotor og muligheten til å styre sengen via trådløse enheter – enten håndbetjeningen HC40 eller en app på telefonen din.

LA18 IC Advanced sett & LA18 IC Standard settLA18 IC Advanced sett & LA18 IC Standard sett
 

Senger blir stadig tyngre, og vi har opplevd at en dobbelaktuator ikke alltid er nok. Derfor la vi LA18 IC til produktporteføljen! Med disse aktuatorsettene kan du skape et system som består av en rekke kraftfulle enkeltaktuatorer som hver har en skyvkraft på opptil 6000 N – uten at du må finne plass til en kontrollboks.


Enkel montering: brakett som klikkes på baksiden
LA18 IC kan eventuelt leveres med en brakett som klikkes på baksiden (Ø33,8 mm), slik at det går raskt og enkelt å montere aktuatorene på sengerammen. Og den innebygde teknologien Bluetooth® Low Energy (BLE) gjør det mulig å styre alle de kule funksjonene med de nyeste håndbetjeningene våre: HC40 FRAME™ eller HC40 TWIST™.


Behagelig lyd logo

Behagelig lyd fra senger med robust design
Til tross for kraften i LA18 IC beveger aktuatorsettet seg stille og jevnt

 

Dersom du vil vite mer om hvordan moderne elektrisk aktuatorteknologi kan forbedre designet til sengene dine, kan du kontakte din lokale representant for LINAK®

 
LA18 IC Advanced LA18 IC Standard

Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.