Nyheter 28. november 2019

En tilpasset Bed Control App promoterer og styrker din merkevare

Du kan trekke mye mer oppmerksomhet til varemerket ditt, eller varemerket til kunden din, med en tilpasset versjon av LINAK® Bed Control App. I noen få, enkle trinn gjør du varemerket ditt synlig overalt hvor sengene dine er.

Se for deg at hver gang kundene dine vil justere sin komfortseng  med Bed Control App, så ser de din logo, de ser fargene til ditt selskap, og dersom de vil vite mer om appen eller produktet, blir de ledet til et nettsted du har valgt.

Det blir med andre ord helt tydelig hvem som har produsert sengen og hvem som står bak den komforten de opplever. Det er dette LINAK tilbyr deg – i noen få, enkle trinn. Men det er mer!

Tilpass appen for å promotere varemerket ditt
Produsenter kan tilpasse Bed Control App med selskapets farger og logo, og på den måten kan du promotere varemerket ditt og gjøre komfortsengen din enda mer unik. Mulighetene for tilpassing omfatter følgende:

  • Inkludering av logoen din: Du kan forandre logoen i appens design
  • Farge: Du kan forandre bakgrunnsfargen
  • Lenker til nettstedet ditt: Menyen "Om" inneholder to seksjoner; Produktinformasjon og Brukerstøtte. Du velger hva du vil lenke til på ditt nettsted

Den siste oppdateringen av Bed Control App omfatter flere nye funksjoner som tilfører ekstra verdi til de mange funksjonene som allerede finnes i alle håndbetjeninger fra LINAK som har trådløs Bluetooth®-teknologi.

Et par eksempler er brukerstøtte i selve appen samt en feilsøkingsguide – begge deler gjør det enkelt for brukeren å klargjøre sengen, og de vil assosiere ditt varemerke med intuitiv bruk og høy kvalitet.  Hvorfor er dette så bra?

  • Brukerne løser raskt de vanligste problemene på egen hånd - ved hjelp av en trinnvis veiledning
  • Det blir færre telefoner til kundeservice der kundene ber om brukerstøtte

Dette er bokstavelig talt: Hjelp for hånden!

Tilby et brukervennlig design
En liten oppsummering: I den siste versjonen av Bed Control App har vi utvidet funksjonaliteten og tilføyd nye funksjoner - som Stillealarm og Sengevalg - uten at det går på bekostning av det intuitive og brukervennlige designet.

Du finner flere spesifikasjoner om appen i artikkelen "Nytt design gjør LINAK Bed Control App enda mer brukervennlig". Dette er designet du kan tilpasse.

Tilpasset versjon av LINAK Bed Control App
 

Hvordan kommer jeg i gang?
Du er noen få enkle trinn fra å vise varemerket ditt til kundene dine. Dersom du ønsker mer informasjon, kan du kontakte din lokale representant for LINAK  .


Har du spørsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Abonner på nyheter fra LINAK

Hold deg oppdatert om hvordan aktuatorteknologi følger tidens megatrender og møter morgendagens globale utfordringer.