Kontakt oss her
Nyheter 10. oktober 2019

Flott design og fullpakket med funksjoner: Variantene HC40 Advanced

Advanced-variantene av serien HC40 håndbetjeninger for komfortsenger tar håndbetjeninger til et nytt nivå. Både HC40 TWIST™ og HC40 FRAME™ har et elegant og rent design, uavhengig av antall motorer i systemet, lagrede favorittposisjoner eller massasjefunksjoner. Begge varianter kommer med flere ekstrafunksjoner, f.eks. fargedisplay med varierbart lys, stillealarmer med massasje og personlige hilsener.

Varianten Advanced av henholdsvis HC40 FRAME™ og HC40 TWIST™

I vår tok vi håndbetjeninger for komfortsenger til et nytt nivå. Vi presenterer HC40 håndbetjeninger som er designet for å slippe å ha flere enheter ved sengekanten.

Både HC40 TWIST™ Advanced og HC40 FRAME™ Advanced har et elegant og rent design, uavhengig av antall motorer i systemet, lagrede favorittposisjoner eller massasjefunksjoner. Begge varianter kommer med flere ekstrafunksjoner, f.eks. display med varierbart lys, stillealarm med massasje og personlige hilsener. Det er med andre ord en grunn til at vi kaller dem "Advanced".

Les hele historien om vår innsats for å møte sluttbrukernes behov, trender i tiden og oppnå beste brukervennlighet og design da vi utviklet serien HC40 av håndbetjeninger.

Du finner mer informasjon om HC40-serien på temasiden HC40: HC40 – «designet med deg i tankene».

Du er også velkommen til å kontakte din lokale representant for LINAK  for mer informasjon.

Har du et spørsmål?

- Teamet vårt er klar til å hjelpe deg med teknisk informasjon, oppstart av prosjekter og mye annet.

Kontakt oss